Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélésnél természetes, hogy a párok szellentenek egymás előtt?
Barátnőm volt már több is, viszont nem éltem még együtt senkivel.
Ez tényleg természetes, hogy szellentenek egymás előtt?
Tőlem ez elég karakteridegen. Meg az is, hogy egy csaj ilyet tegyen előttem. Nem volt erre még példa.
22, itt szerintem senki nem arról írt, hogy egy fingás miatt kiábrándulna. Nem is lehet úgy kapcsolatot fenntartani. Hanem, hogy amerre járok, nem eregetek. Nekem ez az ülünk a kanapén egymás mellett és had szóljon az, ami undorító. Mert, "nehogy má' ezért kimenjek".
Ez és a hangos, öblös, had szóljon jellegű teli szájas büfögés is visszataszító.
Igen, emberi működés mindkettő, mégis felnőttem úgy két felnőttel és a húgommal, egy panelban, hogy kulturáltan oldottuk meg, pedig kis helyen éltünk, sokáig összezárva. Majd a volt párommal is tudtam éveket együtt élni enélkül.
Ugyanakkor nem egy olyat ismerek, aki felnőtt fejjel is ott tart, hogy mèg rá is nyom egyet rekeszizommal, hogy jól hallja a másik, ne csak érezze.
Nem értem, hogy mitől komplexus az, ha szerintem valami undorító, közönséges és nem csinálom, sőt a páromtól is azonos értékrendet várok?
Lehet az ember beteg, lehet olyan, hogy tüsszent, köhög, akármi és "kicsúszik" ez messze nem a "természetes, hogy szellentenek egymás előtt" kategória számomra. Az már igen, ha pont leszarom, hogy hol vagyok, ha jön, engedem.
Utolsó, én is ezen az állásponton vagyok, erről írtam én is.
Csak nekem nagyon úgy tűnik, hogy a kérdező már attól ki lenne akadva, hogy véletlenül előfordul, mert hát "egy nő nem csinál ilyet".
Előre is leszögezem, hogy imádom a páromat.
Nagyon szereti az extra kajákat, chili, vadhúsok, indiai kaják, füstölt-pácolt termékek és sorolhatnám. Az emésztése olyan, hogy megeszik valamit és fél óra múlva már átmegy rajta, nálam kb 2-3 órával később jön ki a hatása. Kapcsolatunk elején kínosan odafigyelt arra, hogy ne szellentsen a társaságomba, de úgy 5 év kapcsolat után ez megváltozott, amikor elereszt egy "csomagot" csak annyit látok, hogy eltorzult fejjel kiáltja, hogy nyissam ki az ablakot. Az Espumisan többnyire használ, de van hogy nem bírom ki vele zárt légtérben, hálószoba kifejezetten veszélyes terep.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!