Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihez kéne költözni ha a férfinek van egy kétszobás albérlete központi helyen, a nőnek meg egy családi háza (saját tulajdon) egy külkerületben?
Én vagyok a férfi, kérdeztem mi a terve a házzal. Azt mondta eladja de csak pár év múlva, addig felmegy az ára. Kinevetett amikor kérdeztem akkor csak utána költözne hozzám.
Szerintem meg nála kéne lakni de egyszerűen nem akarja. Azt mondja nem éri meg mert sok a rezsi ha ott laknánk.
3 szintes plusz a pinceszint, azt is fűti. Mindenhol égeti a villanyt mert nem szert sötétben lenni. A fóliasátorban is van valami öntöző meg levegőztető. Nem tudom hány négyzetméter, de 300 biztos.
Persze hogy nekem kevesebb a rezsi plusz a lakbér, én nem élek ilyen nagy lábon.
Amíg nincs párja addig persze hogy tabu minden pénzügye. De 1 év után azért már bele kéne látnom jobban a dolgaiba. Ha kérdezi és is megosztom vele a dolgaimat.
"Egy éve vagyok vele együtt. Nem itt kéne tartanunk."
Miért, hol kéne tartanotok?
Mit tettél, hogy még jobb legyen?
Szerintem abban igaza van a kérdezőnek,ha felnőttként 1 év után sincs igény az együttélésre, az a kapcsolat elég felejtős..
Vagy a másik eset,ha mindkettejüknek jó így, nyilván akkor rendben van az is.
"De 1 év után azért már bele kéne látnom jobban a dolgaiba."
Nem. Vegyél vissza szépen az arcodból.
"Kevesebbet kapna érte mint felújítva de az is csak pénz. És akkor muszáj lenne neki is albérletet néznie."
Undorító aranyásó pöts vagy. Neked egyrészt bántja az egódat, hogy a nőnek van háza, neked nincs, másrészt meg leszrod, hogy ő mennyit bukna, lényeg, hogy neked kevesebbet kkeljen fizetned az egyszobás lyukadért.
"A csekkjeit meg szoktam nézni, tényleg 200 a rezsije. "
Mit nézegeted a csekkeit? Mi közöd hozzá?
Viszked a tenyered a 200 rugóra? Le akarod nyülni.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!