Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihez kéne költözni ha a férfinek van egy kétszobás
albérlete központi helyen, a nőnek meg egy családi háza
(saját tulajdon) egy külkerületben?
Figyelt kérdés
Én vagyok a férfi, kérdeztem mi a terve a házzal. Azt mondta eladja de csak pár év múlva, addig felmegy az ára. Kinevetett amikor kérdeztem akkor csak utána költözne hozzám.
Szerintem meg nála kéne lakni de egyszerűen nem akarja. Azt mondja nem éri meg mert sok a rezsi ha ott laknánk.
Hát akkor ő eldöntötte, még nem akar összeköltözni, ne erőltesd. Vannak kapcsolatok amik lassan érnek meg. Van ahol pedig 1-2 hónapon belül annyira szeretik egymást, hogy összebútoroznak, velünk is igy volt. Minek aludna máshol, ha lehet velem is? Pláne ha anyagilag is racionálisabb igy.
2024. márc. 13. 09:18
22/64 A kérdező kommentje:
Ez az. Eladhatná így a házat. Kevesebbet kapna érte mint felújítva de az is csak pénz. És akkor muszáj lenne neki is albérletet néznie.
2024. márc. 13. 09:25
23/64 anonim válasza:
Miért adná el a házát hogy albérletbe kerüljön? Nem vagy százas. Amúgy nem hiszem hogy elakarja adni miért adna el egy nagy családi házat amibe szülhet nyugodtan ha megvan aegfelelő partner?
2024. márc. 13. 09:32
24/64 A kérdező kommentje:
El akarja adni de nem most. Ezért újítja fel. Én csak annyit látok hogy folyamatosan öli bele a pénzt és vár a semmire. Gyereket biztos nem akar. Ez neki ilyen trauma volt fiatalkorában.
2024. márc. 13. 09:36
25/64 anonim válasza:
Nálam vészjóslóan hangzik, hogy nem akar meghívni a saját házába és kinevetett. Illetve egyéb módon hangzik félelmetesnek, hogy saját ház rezsije helyett albérletet fizet. Pláne a mai világban, amikor mindenki elszállt az égbe. Bár ehhez tudni kéne az árak összehasonlítását.
Ha akkora és tényleg annyit fogyaszt a ház, akkor családalapítás előtt fel lehetne venni oda albérlőt. Még lenne is saját plusz pénz és visszatérülne az eddigi kiadás. Itt valami susmus van vele.
35/F
2024. márc. 13. 09:40
26/64 anonim válasza:
Én innentől már azon is elgondolkodnék, hogy mennyi pénzt öl el és lehet-e így tervezni vele jövőt.
2024. márc. 13. 09:41
27/64 A kérdező kommentje:
Ki akar családot alapítani? Pont hogy nem szeretne mert fiatalon meghalt az öccse és minden gyerekről az jut eszébe. Ez nekem rendben is van, bár kicsit sajnálom mert baleset volt. Az ő rezsije 200 körül van. Nekem rezsivel együtt 145-ben van a lakás. De nagyon nem mindegy hol vannak ezek a dolgok. Az övé egy erdős semmi közepén. Az enyém központi.
2024. márc. 13. 09:45
28/64 anonim válasza:
Kedves kerdezo, latszik az irasodbol, hogy ez a no neked csak az anyagiak miatt kellene. Ki a fene lenne kozos kasszan egy ev jaras utan?? Hulyenek nezed azt a not? Meg mar vered magad, hogy miert nem akar bekoltoztetni magahoz.. Persze az is latszik, hogy ezt a no is tudja ezert kamuzik neked, hogy 200 rezsit fizet. Szerintem hagyd beken ezt a not.
2024. márc. 13. 10:07
29/64 A kérdező kommentje:
A csekkjeit meg szoktam nézni, tényleg 200 a rezsije. Nem beköltöztetnie kéne hanem keresni egy megoldást ami mindkettőnknek előnyös.
2024. márc. 13. 10:41
30/64 anonim válasza:
22
Majd hülye lesz eladni a házat, hogy albérletbe mehessen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!