Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihez kéne költözni ha a férfinek van egy kétszobás albérlete központi helyen, a nőnek meg egy családi háza (saját tulajdon) egy külkerületben?
Én vagyok a férfi, kérdeztem mi a terve a házzal. Azt mondta eladja de csak pár év múlva, addig felmegy az ára. Kinevetett amikor kérdeztem akkor csak utána költözne hozzám.
Szerintem meg nála kéne lakni de egyszerűen nem akarja. Azt mondja nem éri meg mert sok a rezsi ha ott laknánk.
Figyi. Szerintem nem akar hozzád költözni hülye is lenne mert akkor albi ár retsi kaja minden felesben lesz és sokkal több a költség.
Vidzont azt se akarja hogy te odaköltözz még nem biztos a kapcsolatotokban és keresi a kifogásokat. Vagy azt hiszi ha odaköltözöl nem fizetsz semmit majd tisztázd vele hogy a rezsi nem lenne több ugyanis te állod a felét illetve ugyanez ételben.
Akinek van saját kecója, pláne kertes, nem szívesen hagyja egyedül.
Hamar egy szemétdomb lesz a kert, nagyon könnyű betörni, lopni, nekem hogy van saját ház, még így is millió tennivaló van folyamatosan.
Pláne ha olyan helyen lakik a csajszi, ahogy sok rétinéger van.
Itt inkább az a problem, hogy ő nem akarja, hogy hozzá költözz...
Én ha mindig költöztem is valami nőhöz, beleadtam, költöttem a házára, lakására, és nagyon vigyáztam mindenére.
Ha meg úgy áll hozzá az emberekhez, pláne a saját párjához, hogy "biztos leamortizálja majd, meg élősködik"....
Felejtős, olyan szempontból is, hogy negatív emberek csak lehúznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!