Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kihez kéne költözni ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihez kéne költözni ha a férfinek van egy kétszobás albérlete központi helyen, a nőnek meg egy családi háza (saját tulajdon) egy külkerületben?

Figyelt kérdés

Én vagyok a férfi, kérdeztem mi a terve a házzal. Azt mondta eladja de csak pár év múlva, addig felmegy az ára. Kinevetett amikor kérdeztem akkor csak utána költözne hozzám.

Szerintem meg nála kéne lakni de egyszerűen nem akarja. Azt mondja nem éri meg mert sok a rezsi ha ott laknánk.

2024. márc. 13. 08:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
76%
És az nem opció hogy albiban laktok és kiadjátok a sajátot?
2024. márc. 13. 08:58
 12/64 anonim ***** válasza:
91%

Figyi. Szerintem nem akar hozzád költözni hülye is lenne mert akkor albi ár retsi kaja minden felesben lesz és sokkal több a költség.

Vidzont azt se akarja hogy te odaköltözz még nem biztos a kapcsolatotokban és keresi a kifogásokat. Vagy azt hiszi ha odaköltözöl nem fizetsz semmit majd tisztázd vele hogy a rezsi nem lenne több ugyanis te állod a felét illetve ugyanez ételben.

13/64 A kérdező kommentje:
Azt is lehetne hogy keresünk másik albérletet ami jobban tetszik neki. De neki csak saját kell. Azt mondja komoly kapcsolatban mehetne egy lakás feles tulajdonban de egyelőre marad így.
 14/64 A kérdező kommentje:
Nem akarja kiadni, fel is kéne újítania. Ezt mondjuk csinálja de elég lassan.
2024. márc. 13. 08:59
 15/64 anonim ***** válasza:
62%
Nem százas szegény én tuti nem adnám el a saját házam hogy újat vegyek és a felét ráírassam valakire. 🤣
2024. márc. 13. 09:00
 16/64 anonim ***** válasza:
66%
Miota vagytok egyutt? Mit turkalsz a zsebében? Nyilvan nem fog hozzad koltozni, hogy innetol lehyen havi 100-200k kiadas amikor ingyen is lakhat a sajatjaban. Teged sem fog ingyen bekoktoztetni magahoz. Hogy amortizald a hazat, kihasznald stb. Neked miert nem tetszik a jelenelgi felallas? Eddig is fizetted az albidat most mar nem akarod? Koltoztess be akkor valami havert, hogy felesbe fizessetek.
2024. márc. 13. 09:04
 17/64 A kérdező kommentje:
Én ezt a kapcsolatot szeretném magasabb szintre hozni. Nem turkálok a zsebében, tőle tudom hogy sok a rezsije és simán fizeti. Nekem elég lenne egy szoba is, neki 4-5 a minimum. Egy kapcsolatban alap lenne a közös kassza. Ő ettől is elzárkózik. Lakást venne megfelelő partner esetén fele-fele tulajdonban de neki úgyis maradna még egy kisebb lakásra való pénze. Eddig bíztam benne hogy megfelelő vagyok neki de már nem vagyok benne biztos.
2024. márc. 13. 09:12
 18/64 anonim ***** válasza:
78%
Közös kassza alap? Bocsika voltam közös kasszán a volt férjemmel. Azért ordított hogy merek venni magamnak valamit! Senki ne dumáljon bele mire költöm a pénzem senki ne nézze a számlámat!
2024. márc. 13. 09:15
 19/64 anonim ***** válasza:
64%

Akinek van saját kecója, pláne kertes, nem szívesen hagyja egyedül.

Hamar egy szemétdomb lesz a kert, nagyon könnyű betörni, lopni, nekem hogy van saját ház, még így is millió tennivaló van folyamatosan.

Pláne ha olyan helyen lakik a csajszi, ahogy sok rétinéger van.

Itt inkább az a problem, hogy ő nem akarja, hogy hozzá költözz...

Én ha mindig költöztem is valami nőhöz, beleadtam, költöttem a házára, lakására, és nagyon vigyáztam mindenére.

Ha meg úgy áll hozzá az emberekhez, pláne a saját párjához, hogy "biztos leamortizálja majd, meg élősködik"....

Felejtős, olyan szempontból is, hogy negatív emberek csak lehúznak.

2024. márc. 13. 09:17
 20/64 A kérdező kommentje:
Egy éve vagyok vele együtt. Nem itt kéne tartanunk. Ha ő kérdezne bármit a pénzügyeimről megmondom simán. Ő soha semmit. Egyszer a képembe vágta majd szól ha elfogyott a pénze.
2024. márc. 13. 09:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!