Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csinosnak mondott húsz éves lány, formás keblekkel, ha prostituált lesz Budapesten, három év alatt össze tud spórolni egy kétszobás lakásra? 20/l
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 13:01
1/19 anonim válasza:
Erre leginkább a szakmabeliek tudják a választ! De ha ilyen módon szeretnél sok pénzt keresni, menj inkább Dubajba!
2/19 anonim válasza:
hát, ehhez kb. napi 50e forintot kéne úgy összeszedni, hogy heti 6 napban tolod az év minden hetében, max 1-2 hét pihi, ameddig pihenteted a suncidat, emellett van kinél laknod, van ki etessen és fizesse az egyéb költségeidet
3/19 anonim válasza:
En osszetudtam, es felre tenni is tudtam, jelenleg pedig normalis munkahelyem van.
4/19 anonim válasza:
Pont olyan üzleti tervet lehet rá készíteni, mint bármilyen más bizniszre. Össze kell szedni az adatokat: mennyi a tarifa, hány kuncsaftot vállalsz egy nap/héten. Ezzel szemben jönnek a költségek, amik az üzlet fenntartásához kellenek: lakás, rezsi, bútorok, tisztálkodó szerek, mosás, hirdetés, ruhák, smink, szoli, kondi, stb. Ezután jönne az adózás, de hát ezt gondolom, kihagyod. Az egészből kijön egy átlagos éves jövedelem. Ebből kivonod az egyéb költségeid (kaja, bulik,nyaralás,stb.) és kiderül mennyit tudsz félretenni.
Könyvelő vagyok, szólj ha kell segítség! 😉
5/19 anonim válasza:
Hát, az ilyen prostik általában egy fillért nem tudnak megtartani mert elszórják minden szarra. hó végén meg lehet alkudni rendesen. :)
6/19 anonim válasza:
Inkább a puncsról keress egy gazdag pasit!
7/19 anonim válasza:
Ez nem így működik!
Nehogy azt hidd hogy csak kiteszed magad mint egy pár cipőt a piacon az asztalra! A területpénzről ne feledkezz meg!
8/19 anonim válasza:
Sok lány próbálkozását néztem már, de nehogy azt hidd hogy ezt csak kitaláltad, végigtolod és kész!
10/19 anonim válasza:
NEM!!! Ne legyél prostui, menjél el dolgozni, mert a munka nemesíti az embert, tudod, kicsim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!