Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy áldozat?
De igen, szerelmes vagyok. A rózsaszín köd időszaka van. És ez egyszer elmúlik, mert ez egy kapcsolat dinaminkája, ahogyan fejlődik és alakul. De ez nem jelenti azt, hogy akkor már nem szeretem a páromat, de azt igen, hogy újraértékelődik a másik és a kapcsolatunk is új szintre léphet. Azt előre nem tudhatom, hogy a rózsaszín köd meg a lángolás alábbhagyásával milyen belső vívódásokkal kell majd szembenéznem.
Abban nincs igazad, hogy életképtelen vagyok a családom meg a barátaim nélkül. Abban viszont igazad van, hogy függök tőlük. Nekem iszonyat fontos az, hogy fizikailag tudjak velük együtt lenni, hogy egymás életének a részesei legyünk. Az emberi kapcsolatok számomra prioritást élveznek.
Hát akkor keress magad mellé olyan férfit, aki közel él a te családodhoz és az övéhez is. Nehogy az legyen, hogy majd ő is azért panaszkodik, hogy nem lehet velük többet, mert érted áldozatot hozott. Egyébként főleg azért írtam, hogy nem vagy szerelmes, mert vele társítod, hogy nem lehetsz otthon holott nem az ő bűne. Ő nem tehet róla, hogy te az egyetem miatt oda költöztél és összejöttél vele. Nem hoztál áldozatot érte! Mivel ő később lépett képbe!
Lehet hazamenni, lehet javasolni neki, hogy költözzetek közelebb, vagy ahonnan származol.
Nem igaz, hogy nem jutott eszedbe. Nem mered elmondani neki, vagy mondtad, de nem akar. Mindkettő esetben nincs jövőtök hiszen kommunikáció nulla, vagy más a cél.
A függőség mellesleg nem jó rád nézve, mert egyszer már nem lesznek és meg kell találni a helyed az életben nélkülük.
Ha te pl. ő rájuk hallgatsz mindenben, nekik panaszkodsz, állandóan rajtuk lógsz annak meg lesz az eredménye még olyan személy mellett is, aki szintén onnan van. Magadba maradsz mint a kisujjad. SENKITŐL, még anyukádtól se jó függni! Igazság szerint nem árt neked egy jó pszichológus.
Még semmilyen áldozatot nem kellett hoznod, és nem is kell. Tanulni mentél, megvan. Szerelem is jött. Hazautazhatsz bármikor. Talán téged is meglátogathatnak. És van net, telefon, videochat.
Minden OK, mitől félsz?
20-as vagyok. Jót mond a 18-as - majd ha itt az ideje, akkor megoldod.
Augusztusig 5 hónapot akarsz szenvedni? Élvezd, amit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!