Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy veszekedés volt ma a barátommal,és pofon öntött egy pohár hideg vízzel,amikor már így is beteg vagyok két hete és nem múlik. Ennek fényében jogosan szakítok vele?
Bocs, kérdező, de miért kell káromkodni meg ilyen stílusban odamondani???
Nő vagyok, de ha a barátom nekiállna igénytelen rbancozni elküldeném a jó büdös f...ba.
Nem őt védem, mert normális ember nem így reagál, de te sem vagy százas.
Stílus alapján szerintem ez a kérdező rendszeresen tesz fel kitalált sztorikat, nőnek állitca be magát.
Nem tudom elképzelni, milyen lepukkant emberek ezek, hogy száraz, cseppkőhöz hasonló fikamúmia lóg az orrukból, miközben az asztalnál munnyadnak, néha néha ráordítanak egymásra, közben pofon (sic!) önzik egymást.
A másik threadben meg nem mer szólni, hogy az emberi végtermék ott figyel a toaletten, lehúzatlanul.
A harmadikban meg az a baj, hogy a zabáló-alvó-fingó ösztönlény nem megy el orvoshoz, miközben impotens és magas vérnyomásos.
Hát komolyan mondom, ez a hely az isten állatkertjének luxuskilátója, csak itt válaszokkal etetjük a lényeket, nem káposztával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!