Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valamit máshogy kéne csinálnom/momdanom?
“Amire ő nem képes, vagy amit ő nem szokott, az hazugság”
Lány: Mikor jössz haza?
Fiú: Reggel.
Lány: miért reggel? Holnap dolgunk van, mi van ha baleset lesz az úton, vagy nagy hó esik. Nem érsz haza időben!
Fiú: Jó akkor jövök este.
Lány: Ne gyere reggel mert akkor gyere amikor te szeretnél.
Fiú: Nekem mindegy hogy reggel vagy este jövök, úgyhogy jövök este nehogy lecsússzunk a holnapi dolgunkról.
Lány: De akkor nem tudsz este inni!
Fiú: Nembaj, akkor nem iszok.
Lány: Olyan nincs hogy neked mindegy mikor jössz haza meg hogy mindegy az hogy iszol-e!!
Fiú: De, nekem tényleg mindegy.
(Ezután 2órás veszekedés arról hogy miért is hazugság szerinte hogy nekem mindegy, és hogy szerinte a mindegy nem létezik.)
Másnap este6kor üzenet a lánytól: Mostmár ne gyere haza este, sötét és veszélyes, csúszni fog az út (mindez decemberben, amikor délután4kor már sötét van, és egész héten esett a hó)
1, teljesen becsicskított a csaj
2, drámakirálynő a csaj, szeret veszekedni
3, hacsak nincs aranyból a puncija, butus vagy, hogy ezt tűröd
Nem igazán látom értelmét ennek a beszélgetésnek, de annyit "kihallok" belőle, hogy a csaj úgy értette, hogy olyan nincs, hogy "mindegy valami", hogy ez azt sugallja, hogy teljesen érdektelen vagy a témával kapcsolatban. A barátnőd ebből arra következtet, hogy csak azt mondod neki, amit hallani akar, miközben lehet, hogy pont az ellenkezője jár a fejedben, ezzel őt csak lerázod. Most az mindegy, hogy ez mennyire valós dolog vagy sem, de ez jön le neki ebből a beszélgetésből.
Mondjuk őt sem könnyű követni, hogy össze-vissza beszél, egyszer legyen így, pár perc múlva meg úgy. Ennek az egész beszélgetésnek igazából se füle-se farka, mert 2 óra nyúzás után ugyanoda lyukadtatok ki, hogy menj haza másnap reggel. A franc sem érti az ilyen párkapcsolatokat.
Ez a no elmebeteg. Nokent mondom.
Beteges,h bizonygatni probalja,h hazudsz. Ilyenek anyamek is. Undoritoak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!