Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy veszekedés volt ma a barátommal,és pofon öntött egy pohár hideg vízzel,amikor már így is beteg vagyok két hete és nem múlik. Ennek fényében jogosan szakítok vele?
Fújj.
Azt se értem, hogy jöttél vele össze.
Igénytelen tahó, és még neki áll feljebb.
Leégne a pofámról a bőr, hogy rám kell szólni az igénytelenség miatt, aztán még leállnék veszekedni meg leönteni a másikat.
Repülne..
Erről eszembe jutott egy itteni kérdés, mikor a kérdező szóvá merte tenni, hogy ugyan a pasija törölje már ki a seggét rendesen, mert mindig szarcsíkos a gatya, és a kérdező mosott.
A pasija meg jól összeveszett vele, hogy hogy mer ilyet szóbahozni.
Bohócok…
Ja, az más.. márpedig ezt nem mindig veszi észre az ember, miért kell rögtön ilyen lealázóan rászólni?
Én aztán próbálok magamra figyelni, de aki azt mondja sose fordult még elő vele, hogy tükörbe nézve vette észre, hogy hát ki látszik valami az orrából, az hazudik.
15-össel értek egyet, v.sz.l. elkapta tőled, s te még ordenáró módon szólsz be párodnak. Úgyhogy a többiek sem értik a helyzetet. Indokolt volt a hideg víz, én is tettem már ilyet.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!