Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele kell fizetni a másik lakáshitelébe, hogyha egy pár együtt él?
Volt Redditen egy kérdés, aminél kirobbant a vita arról, hogy a posztolónak van egy lakása, vele él a párja is, aki nem fizet a “lakhatásért”.
Ti mit gondoltok? Hogyha egy pár együtt él, de csak az egyik fél néven van a lakás/hitel, akkor a másiknak illik ebbe bele fizetni?
Többen sérelmezték azt, hogy míg a posztoló fizet X hitel törlesztőt a banknak, addig a párja ingyen lakik nala, mert csak a rezsibe fizet bele. Így ő nagyon sokat spórol havonta.
FÉRFIKÉNT.
Volt ilyen barátnőm. Én a hitelbe nem szálltam be, mert nem akarta, de ő korrektül meg is mondta, hogy a tulajdonlás miatt. Én ezt elfogadtam, de pont ezért, én fizettem a többi dolgot, pl. számlák, nagy bevásárlások, kocsik, fegyverek, utak,...
Sem ingyen ebéd, sem ingyen punci nincs!
51.
"Fegyverek"? USA-ban éltek, vagy "dik tesó"?
55.
Pedig nem ártana, mert szakítás után simán a képedbe röhög.
56, ha valaki egy jellemtelen emberrel van együtt éveket, akkor a legkisebb baja az lesz, hogy röhög rajta. Mert, aki utólag genya, az a kapcsolatban is egy szemétláda.
Nekem volt már hosszú együttélős kapcsolatom, volt 2 összeköltözés utáni szakításom is. Soha nem történt ilyesmi. De, nem is voltak szemetek az exeim.
58.
De nem is volt ilyen, hogy ők nem fizették a fél albit vagy ilyesmi, gondolom.
59
Velem sem történt ilyesmi, pedig a párom a lakásomban lakott aminek a hitelét én fizettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!