Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele kell fizetni a másik lakáshitelébe, hogyha egy pár együtt él?
Volt Redditen egy kérdés, aminél kirobbant a vita arról, hogy a posztolónak van egy lakása, vele él a párja is, aki nem fizet a “lakhatásért”.
Ti mit gondoltok? Hogyha egy pár együtt él, de csak az egyik fél néven van a lakás/hitel, akkor a másiknak illik ebbe bele fizetni?
Többen sérelmezték azt, hogy míg a posztoló fizet X hitel törlesztőt a banknak, addig a párja ingyen lakik nala, mert csak a rezsibe fizet bele. Így ő nagyon sokat spórol havonta.
10.
Adhatsz neki valami szebb nevet, de nem változtat azon, hogy mások rajtad keresztül jutnak előre, te pedig maradsz ahol vagy.
Folyt
Hogy mivel akarja nekem ezt viszonozni.
Ha fizeti szerződés legyen róla.
Én nem fizetnék és én se várom el.
16.
Ha valaki olyan szolgalelkű, mint az egyik válaszoló, azzal meg is lehet ezt csinálni. Még örül is neki! Igazi szolga. Legjobb alkalmazott az ilyen, mindent megcsinál a főnök helyett, aki felveszi érte a nagy pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!