Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek bele kell fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bele kell fizetni a másik lakáshitelébe, hogyha egy pár együtt él?

Figyelt kérdés

Volt Redditen egy kérdés, aminél kirobbant a vita arról, hogy a posztolónak van egy lakása, vele él a párja is, aki nem fizet a “lakhatásért”.

Ti mit gondoltok? Hogyha egy pár együtt él, de csak az egyik fél néven van a lakás/hitel, akkor a másiknak illik ebbe bele fizetni?

Többen sérelmezték azt, hogy míg a posztoló fizet X hitel törlesztőt a banknak, addig a párja ingyen lakik nala, mert csak a rezsibe fizet bele. Így ő nagyon sokat spórol havonta.

2024. jan. 13. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok,de a saját hitelemet én fizetem,nem más.A spórolás amugy is alap mindkét félnél.Összeköltözni amugy is xsak azzal kell,akivel komolyan gondolja az ember.Felőlem milliókat is sporolhat mellettem.
2024. jan. 13. 11:16
 22/81 anonim ***** válasza:
93%
22- miért nyerészkednék rajta? Azért élünk együtt, mert jól érezzük egymást. Annál lakunk, akinek van lakása, akinek nagyobb lakása van. Ez átmeneti, a cél a közös jövő, nem?
2024. jan. 13. 11:20
 23/81 anonim ***** válasza:
0%

23.

Minden kapcsolat véget ér egyszer. Semmi sem tart örökké.

2024. jan. 13. 11:22
 24/81 anonim ***** válasza:
100%
24-a halállal mindenképpen.
2024. jan. 13. 11:24
 25/81 anonim ***** válasza:
0%

25.

Vicces, de nyilván nem így gondoltam. Egy kapcsolat sem tart halálig, max ha nagyon hamar meghal valamelyik.

Az öregek "nagy halálig tartó házasságai" nem számítanak azok többségét a kényszer, az akkori szabályok majd később a megszokás tartotta össze, nem a szerelem.

2024. jan. 13. 11:27
 26/81 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem együtt vették fel a hitelt akkor ugyan minek fizetne bele?
2024. jan. 13. 11:28
 27/81 anonim ***** válasza:
0%

27.

De akkor ne is lakjon ott. Mindenki a saját lakásában.

2024. jan. 13. 11:31
 28/81 anonim ***** válasza:
100%
26# A szüleim lassan 37 éve lesznek együtt (szó szerint jóban rosszban). Még mindig fogják egymás kezét, szeretik egymást.
 29/81 anonim ***** válasza:
100%

Ha nálam lakna valaki, én nem várnám el tőle, hogy fizesse a hitelem. Spóroljon csak. Ha normális kapcsolatról van szó, akkor a közös jövőnkre spórol. Én nem úgy állok hozzá a kapcsolathoz, hogy mindenképpen jól akarok járni. Szerencsére nem azért keresek társat, hogy beszálljon a lakáshitelembe, ki tudom fizetni egyedül is.

A rezsibe, kajába, benzinbe, utazásba szálljon be. Nyilván eltartani sem akarok senkit.

30/81 anonim ***** válasza:
2%

29.

Aztán ki tudja mi van ott, ha kicsit megkapargatod ezt az idilli felszínt. Sok öreg megjátssza (legalább fényképeken) a nagy szeretetet, aztán a valóság egészen más.

2024. jan. 13. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!