Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Semmi nem jó a páromnak, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi nem jó a páromnak, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Párommal fél éve együtt élünk, esténként tv-zni szoktunk vagy játszani. Mindketten itthonról dolgozunk. Nemrég megkaptam, hogy elege van abból, hogy egész nap együtt vagyunk és nem csinálunk semmi értelmeset.

Na most ezt úgy kell elképzelni, hogy mikor vége van a munkának, hulla fáradt, alig van ereje megvárni még a tv műsort is, beszélni alig lehet hozzá, mert nem reagál. Így milyen program legyen?

Mondta, hogy ő el akarna menni jógázni, de mivel én nem akarok, megkaptam, hogy nem tudja, tud e így még 30 évet élni. Mondtam, hogy nem értem, miért nem tud oda nélkülem menni, nem kell mindenben egyezni. Illetve anno kitaláltuk, hogy eljárunk boxolni, abba benne lettem volna, mert érdekel, de abból se lett semmi.

Csináltam neki adventi naptárt, hétvégére direkt programokat tettem bele. Szombatra mozi volt, előtte elmentünk kajálni. Az egészet olyan arckifejezéssel vitte végig, mintha neki lenne a legszarabb élete a világon. Vasárnapra az egyik adventi vásárt tettem, azon teljesen kiakadt. Mondtam, hogy akkor ne menjünk, ha ennyire nem akar, de mondta, hogy menjünk. Hozzám se szólt egész úton, és ismerem, hogy ilyenkor az megy a fejében, hogy elege van belőlem és társai. Aztán beültünk enni valahova és onnantól jó kedve lett.

Sokat dolgozik és nagyon kiakasztja meg lefárasztja a munkája, ezt én meg is értem, nekem nem lenne gond, ha itthon pihenünk. De akkor meg a f*szért az én hibám, hogy nem megyünk sehova, ha meg szervezek valamit az a baja…. Én vagyok a lány.

Hogy lehet kezelni egy olyan embert, akinek semmi nem jó?

2023. dec. 4. 15:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

A férfiak akkor szoktak elkezdeni így viselkedni, amikor már nem akarják a kapcsolatot, csak nincs bátorságuk megmondani, és próbálják kiprovokálni a szakítást.

Kívánom, hogy ne legyen igazam, de nekem ez a tapasztalatom.

2023. dec. 4. 18:18
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Mintha csak az én páromról írtál volna. Ha szervezek valamit,vagy feldobom, menjünk el valamerre, beduzzog.

Ha nagy kegyesen eljön, végig morog, elveszi az embertől az örömöt is.

Sajnálom kérdező, nem tudok mást írni, csak hogy szakíts. Ez változni nem fog sajnos.

2023. dec. 4. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem lennék együtt ilyen emberrel.

Fáradt oké, kedvetlen, oké, de akkor ne téged cs.szegessen már.

2023. dec. 5. 20:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek azóta, kérdező?
2024. jún. 28. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!