Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem izlik a páromnak a föztöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem izlik a páromnak a föztöm mot csináljak?

Figyelt kérdés
Jó igaz,hogy a tegnapi kaka kicsit ízetlen lett,de annyira nem lett borzasztó. Elkezdett engem kioktatni,hogy mit hogyan rakjak bele na akkor lett elegem és megmondtam,hogy akkor majd máskor fözzön ő. Többet nem fözök majd csak magamnak. Volt nálatok hasonló szituáció?? Tanácsok? 23L
2016. aug. 25. 07:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
65%
Ne hisztizz, hanem köszönd meg a jótanácsait, és legközelebb fogadd meg!
2016. aug. 25. 07:58
 2/30 anonim ***** válasza:
55%

Hogy mit csinálj?

-tanulj meg helyesen írni

-ne hisztizz

-nőjj fel

-tanulj meg főzni

2016. aug. 25. 08:04
 3/30 A kérdező kommentje:
Jaj elírtam egy betűt az olyan nagy dolog? Te még biztos az életbe nem tévedtél...Nekem ízlik amit főzök főzök csak hát mindenkinek más ízlik
2016. aug. 25. 08:08
 4/30 anonim ***** válasza:
85%

"a tegnapi kaka kicsit ízetlen lett"

véletlen te is elismerted, hogy sz*r lett a kaja :D

figyelj, ha te is tudod, hogy nem lett jó, akkor ne csodálkozz, hogy nem ízlik neki...

szerintem nem bántásként mondta a párod, hogy mit hogyan kellene beleraknod...de ha ennyire megbántott, akkor beszéld meg vele ezt az egészet!

23F

2016. aug. 25. 08:08
 5/30 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem egy olyan világrengető probléma, hogy össze kelljen rajta veszni és ovis módon egymásnak betartani.

Minden háziasszonynak van néha olyan, hogy még a rutinból főzött étel sem sikerül uganúgy, mint szokott.

A helyedben én megköszöntem volna, hogy szól és még egyet is értettem volna vele (hiszen te is írod, hogy ízetlen lett!)- sőt ha tehettem volna, akkor kijavítom (ha ízetlen, akkor több só, fűszer stb. hiányzott belőle? azt könnyű pótolni!)

Nyilván itt egyiktek reakciója sem valami tiszteletteljes, normális. Kioktatni valakit, mert nem olyan az étel suttyóság, de betartani érte, hogy nem főzöl, ugyancsak.

Ne játszmázzatok, legközelebb főzzetek együt. Jó móka, a kapcsolatotoknak is jót tesz (esetleg a párod is látja majd, hogy van meló az ételkészítéssel, te is örülhetsz, hogy besegít stb.)

Ez a tanácsom: együtt próbáljátok meg újra, illetve ha normálisan mondod neki, hogy mutassa meg legközelebb, ő hogyan csinálná, te meg besegítesz neki stb.

Lehet azt is, hogy megbeszélitek, egyszer ő, egyszer te főzöl vagy közösen.

Nem egy olyan áthidalhatatlan probléma ez!

Minden jót:

39N

2016. aug. 25. 08:11
 6/30 anonim ***** válasza:
72%
Ne főzz neki többet kakát és akkor nem lesz gond.
2016. aug. 25. 08:13
 7/30 anonim ***** válasza:
80%

Azért nehéz tanácsot adni, mert amit főztem, eddig még többnyire ízlett mindenkinek.

De azért teszek egy próbát!

Mondjuk ha ő úgy szereti, ahogy neked elmondta, akkor csináld meg úgy. Esetleg néha tényleg főzzön ő is, elvégre nem kizárólag a nő dolga. Majd kiderül, hogy neked az mennyire ízlik.

Ha mégis az ő főztje lett jobb, akkor meg ne kezdd el fikázni, csak azért, hogy meg tudd bántani, hanem ismerd el (legalább innentől ő csinálja), és tanulj tőle.

Azzal, hogy hisztizel, nem fogod megoldani a problémát, legfeljebb majd szendvicset esztek minden este, és házhoz rendelitek a főtt kaját.

2016. aug. 25. 08:15
 8/30 anonim ***** válasza:
45%

Aterzem a helyzeted. Fozzon maganak vagy jarjon minden nap etterembe. Miert is kene Neked fozni? Te csak szivesseget tettel, amit udvariatlanul fogadott. Ne legyel labtorlo. Az en pasim is eljatszotta. Igy eszi a kis peksutiket egesz nap meg eszik vmit a munkahelyi kifozdeben. Pedig odavolt, h miert nem fozhet maganak, ugy szeret fozni... Es panaszkodik, de nem erdekel!

N

2016. aug. 25. 08:37
 9/30 anonim ***** válasza:
85%
Ezen vitázni? Annó össze kerültünk, a nejem a sót és a paprikát ismerte. Főzni, max forralt vizet tudott. Azért idővel csak össze jött, pedig nekem a szakácskönyvekben található kaják nem ehetők. Megoldottuk, mert akartuk.
2016. aug. 25. 08:39
 10/30 anonim ***** válasza:
72%

Fogadd meg a tanácsát és főzzetek együtt. 23 évesen ezen ki kell akadni? Ennyire hisztis liba vagy?

Képzeld, én is együtt élek a párommal és néha nekem sem sikerül. Olyankor szól, hogy ez most nem lett olyan jó, pedig mindig jókat szoktam főzni. Hát ez van, majd máskor jobb lesz. BÁRKIVEL megesik, hogy túl kevés fűszert rak bele, kicsit jobban lepirítja stb. Ettől nem kell hisztizni.

Annak a kedves válaszolónak, aki azt mondja hogy "szívességből főz" annak megértem a párját (bár hogy miért van vele még mindig azt nem) hogy inkább eszi a péksütit mert így nekem se kéne. Alapjában azért kell főzni, hogy normális kaját egyél ne mindenféle szart. Az hogy te még magadnak se, hanem a munkahelyi kifőzdében eszed, azzal maximum a lustaságod bizonyítod nem az igazad.

Egy szó mint száz. Fogadd el a tanácsát, amíg élsz tanulsz. Nagyon sok olyan étel lesz, főleg ha újat próbálsz ki, ami nem fog elsőre sikerülni. Ennyi. Ezért összeveszni... ne legyen ennél nagyobb bajod, komolyan.

20N

2016. aug. 25. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!