Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem izlik a páromnak a föztöm mot csináljak?
Figyelt kérdés
Jó igaz,hogy a tegnapi kaka kicsit ízetlen lett,de annyira nem lett borzasztó. Elkezdett engem kioktatni,hogy mit hogyan rakjak bele na akkor lett elegem és megmondtam,hogy akkor majd máskor fözzön ő. Többet nem fözök majd csak magamnak. Volt nálatok hasonló szituáció?? Tanácsok? 23L2016. aug. 25. 07:53
11/30 anonim válasza:
Elírtam, hogy a párod inkább ott eszik, (nem te, elnéztem) akkor is inkább a te hibád, hogy nem vagy hajlandó normálisan főzni. Napi 1-1,5 órába senki nem hal bele. Vagy ha dupla adagot főz, akkor kétnaponta. #utolsó
12/30 anonim válasza:
Tanulj meg főzni.Nem nehéz én is tudok neked is menne.A háziasszonynak ez is a dolga.
13/30 anonim válasza:
Dezsvíremre emlékeztetsz ő az aki ezen rinyál állandóan, ráadásu mindig kiprovokálja az "őszinte választ", ami ha nem dicshimnusz akkor rinyál. Főzési tudása elég szerény, mázli, hogy anyám főz többször + nekem jók az olyan "bizarrságok", mint tapados massza-tészta.
14/30 anonim válasza:
Én olyan sz.rul főzök, hogy a párom szinte sose eszi meg amit főzök neki, pedig már évek óta nagyon kitartóan próbálok fejlődni, de általában még mindig kegyetlenül kva sz.ar. XD
Inkább ő főz, én meg eltakarítok addig. Esetleg csinálok egy salátát. Nekünk ebből még nem volt vitánk, nem is értem, hogy lehet ezen össze veszni...
25L
16/30 anonim válasza:
Egyeteket mirelitet, vagy fizessetek be rendszeresen egy konyhára. Persze ha városban laktok. Falun nem tudom mennyire van ilyen.
17/30 anonim válasza:
''Jaj elírtam egy betűt az olyan nagy dolog? ''
-izlik: ízlik
-mot: most(??)
-föztöm: főztöm
-kaka: kaja (??)
-ízetlen: íztelen
-fözzön: főzzön
-fözök: főzök
+ hiányzó vesszők, szóközök...
18/30 anonim válasza:
Légy elfogadóbb az eltérő kultúrával szemben.
19/30 A kérdező kommentje:
Szlovákiai vagyok azért írok néha rosszul dolgokat
2016. aug. 25. 11:43
20/30 A kérdező kommentje:
Az meg,hogy kakát írtam véletlen nem figyeltem,hogy rosszul irtam
2016. aug. 25. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!