Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem izlik a páromnak a föztöm mot csináljak?
Ez nem igazán mentség. Én ismerek pár határon túli magyart, akik bőven vernek mindenkit helyesírásban.
Te már nem szlovákiai vagy akkor hanem elszlovákosodott magyar száramzású. Lehet hogy a "gyakorivakerdesekva.sk" a te oldalad inkább.
Engem nem zavar a helyesírásod.
És valóban nem szép, hogy kioktatott!
Beszéld meg vele, hogy az nem segítsèg ha kioktat.
Beszéld meg a pároddal, hogy legközelebb segítsen.
Engem a párom krumplipüré készítésben oktatott ki, pedig az nem egy nagy ördöngösség. :) Csak otthon máshoz szokott.
Viszont kipróbáltuk (oké, igazából behisztiztem, hogy csinálja, ha annyira tudja :DD), tényleg isteni az ő püréje. Azóta az az ő saját privilégiuma, mindig ő csinálja helyettem. :) És ez mindkettőnknek tök jó így, ő is büszke lehet a tudására, meg nekem se rágja a fülem, hogy bezzeg otthon. :)
Azt meg simán megbeszéltük, hogy szokjon hozzá, én nem főzök olyan fűszeresen, mint ő (neki totál ízetlen, nekem ez a természetes), nincs ebből sem probléma, letisztáztuk, hogy más az ízlés. Ja, és mindig ott a plusz fűszer neki. :)
Szerintem nem kell ebből oltári balhét csinálni. Most tanulod a háztartást vezetni, mindenkivel megesik. Csak ne hisztizz feleslegesen. :)
26N
#27-es, tök igazad van, szuper, hogy ezt férfiként le merted írni. :)
Jelen kérdésnél egyébként itt úgy gondolom, bár nem ismerjük a másik oldalt, hogy a kérdező párja azért nem anyucipicifia. Mert amit a kérdező írt, az alapján nem csak rinyált egy sort, hogy rossz a kaja, hanem elmondta azt is, hogy ő hogy szereti, hogy készítené el - nyilván a stílus az, ami itt nem mindegy, és ez esett rosszul a kérdezőnek is, mert segítség helyett kioktatás lett a dologból. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy a srác feltétlenül rosszindulatú elkényeztetett dög lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!