Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem izlik a páromnak a föztöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem izlik a páromnak a föztöm mot csináljak?

Figyelt kérdés
Jó igaz,hogy a tegnapi kaka kicsit ízetlen lett,de annyira nem lett borzasztó. Elkezdett engem kioktatni,hogy mit hogyan rakjak bele na akkor lett elegem és megmondtam,hogy akkor majd máskor fözzön ő. Többet nem fözök majd csak magamnak. Volt nálatok hasonló szituáció?? Tanácsok? 23L
2016. aug. 25. 07:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
64%

Ez nem igazán mentség. Én ismerek pár határon túli magyart, akik bőven vernek mindenkit helyesírásban.

Te már nem szlovákiai vagy akkor hanem elszlovákosodott magyar száramzású. Lehet hogy a "gyakorivakerdesekva.sk" a te oldalad inkább.

2016. aug. 25. 11:45
 22/30 anonim ***** válasza:
41%

Engem nem zavar a helyesírásod.

És valóban nem szép, hogy kioktatott!

Beszéld meg vele, hogy az nem segítsèg ha kioktat.

2016. aug. 25. 11:51
 23/30 A kérdező kommentje:
21 talán azon is múllik,hogy ki milyen suliba járt nem gondolod? Aki szlovákul tanult nem tudhat profin magyarul írni...
2016. aug. 25. 11:52
 24/30 anonim ***** válasza:
41%
Te is elismerted, hogy hulladékot főztèl, egyen meg mindent szó nélkül, ha jó, ha nem? Ezzel csak az egód lakna jól...
2016. aug. 25. 13:57
 25/30 anonim ***** válasza:
37%
Felnott modjara fogadd el, hogy nem izlik majd neki minden es pont
2016. aug. 25. 17:50
 26/30 anonim ***** válasza:
58%

Beszéld meg a pároddal, hogy legközelebb segítsen.

Engem a párom krumplipüré készítésben oktatott ki, pedig az nem egy nagy ördöngösség. :) Csak otthon máshoz szokott.

Viszont kipróbáltuk (oké, igazából behisztiztem, hogy csinálja, ha annyira tudja :DD), tényleg isteni az ő püréje. Azóta az az ő saját privilégiuma, mindig ő csinálja helyettem. :) És ez mindkettőnknek tök jó így, ő is büszke lehet a tudására, meg nekem se rágja a fülem, hogy bezzeg otthon. :)

Azt meg simán megbeszéltük, hogy szokjon hozzá, én nem főzök olyan fűszeresen, mint ő (neki totál ízetlen, nekem ez a természetes), nincs ebből sem probléma, letisztáztuk, hogy más az ízlés. Ja, és mindig ott a plusz fűszer neki. :)

Szerintem nem kell ebből oltári balhét csinálni. Most tanulod a háztartást vezetni, mindenkivel megesik. Csak ne hisztizz feleslegesen. :)

26N

2016. aug. 25. 22:02
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
38 évas férfi vagyok de én mindig is megvetettem azokat a pasikat akik otthon vergődnek a kajáért. Azok az "anyuci fiacskája" pasik vergődnek így akiknek egész gyerekkorukban és később is ki volt nyalva a seggük, aztán tetterős férfikorukban is elvárják hogy az asztalon legyen a melegmálé, mer ők hogy dolgoznak és jaj hogy kivannak a meló után. Mert a nők nem? Kiesett a csecs a szájukból és rinyálnak, hogy jaj a kaja! Ha nő lennék én helyből leszarnám hogy izlik-e páromnak a kaja. Ha nem tetszik amit főtök lehet csinálni magának, olyat amilyet akar. Ebben a tekintetben maximálisan a női egyenjogúság mellett vagyok, súlyos szegénységi bizonyítvány egy férfiról, ha meg van halva mert a felesége nem tudott főzni. És akkor mi van? Tojásrántotta, hideg kaja nem megy? Egy tojásránottát gyerekkoromban összeütöttem magamnak, nemhogy felnőttként.
2016. aug. 26. 11:46
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát kedves előző, ennél szebben én sem tudtam volna ezt megfogalmazni nőként, köszi!
2016. aug. 26. 11:55
 29/30 anonim ***** válasza:

#27-es, tök igazad van, szuper, hogy ezt férfiként le merted írni. :)

Jelen kérdésnél egyébként itt úgy gondolom, bár nem ismerjük a másik oldalt, hogy a kérdező párja azért nem anyucipicifia. Mert amit a kérdező írt, az alapján nem csak rinyált egy sort, hogy rossz a kaja, hanem elmondta azt is, hogy ő hogy szereti, hogy készítené el - nyilván a stílus az, ami itt nem mindegy, és ez esett rosszul a kérdezőnek is, mert segítség helyett kioktatás lett a dologból. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy a srác feltétlenül rosszindulatú elkényeztetett dög lenne.

2016. aug. 26. 16:28
 30/30 anonim ***** válasza:
Nincs igazad. A párod nem veszekedni és megbántani akart. Ne hisztizzél, fogadd meg a tanácsát és legközelebb jobban fűszerezni.
2016. aug. 28. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!