Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a leendő férjemmel megbeszéltük,hogy ő dolgozik (nem
eljárós melóba,hanem szgépről),én pedig itthon
ténykedem a háztartásban és közben besegítek,és ennek
ellenére az anyósjelölt szekál,hogy miért nem dolgozom
munkahelyen mit tegyek?
7 a normalisabbja köt eletbiztositást. En ismerek olyan f.szit aki a nőjènek még nyugdijmegtakaritast is fizet. Nem csak addig tartja el mig él. Habár a nője dolgozik vm részmunkás alkalmiban így is, csak hogy elmondhassa hogy ő dolgozik.
2023. nov. 26. 12:28
Lehet, egyszer még megköszönöd ezt az anyósodnak... Igaz, nem ez a kérdés, de azért leírnám az én sztorimat, es akkor megérted, miért írom ezt.
A gyerekek születése után, a gyes lejárta után 2 és fél évig nem dolgoztam (részben a covid miatt). A volt férjem támogatott ebben, azt mondta, inkább maradjak otthon, legyek főállású anya és háztartásbeli. Aztán a volt férjem szerelmes lett másba, én pedig ki lettem kiáltva ingyenélő, eltartott nőcskének.
Utólag jól jött volna, ha valaki felnyitja a szemem, és nem kerülök kiszolgáltatott helyzetbe...
Másrészről meg semmi köze az anyósodnak a ti dolgotokhoz... 🤷♀️
2023. nov. 26. 12:31
" őt Ne Adj isten, érné valami, akkor én ne legyek földönfutó" egy hagyatéki eljárás több hónap, addig nem nyúlhatsz semmihez, ez az egyik. A másik meg, hogy ági vagyont özvegyként nem örökölhetsz, meg van egy törvényes öröklési rend, nem semmizheted ki a férjed családját, ezt a jog sem engedi. Végrendelkezhet ugyan a javadra, de akkor sem kaphatsz meg mindent, ha meg lesz gyerek, akkor te nem sok mindent kapsz. Mit csinálsz pénz nélkül a hagyatéki eljárásig?
2023. nov. 26. 12:51
13as képben van legalább!
2023. nov. 26. 13:18
Nagyon sok a hülye ember itt, fel se vedd! 👍 Sok a háztartásbeli nő, több mint gondolnátok! Jól csinálod az életed, segítesz a férjednek mindenben! Anyósnak meg semmi köze a Ti életetekhez!
2023. nov. 26. 14:01
Ez az a szitu, ahol a fiának kéne őt helyretenni. Borítékolható, hogy nem fogja. A legtöbb házasság, ami elromlott a környezetemben ezen bukott meg, hogy a hős lovag nem mer a párja mellé állni és megvédeni a saját anyjával szemben.
2023. nov. 26. 14:12
Nem kötekedésböl, de mit csinálsz te egész nap? Mit jelent, hogy "besegítesz" neki? Nem zavar téged, hogy semmiért nem dolgozol meg? Még a bugyit is az ö pénzéböl veszed, amit reggel magadra húzol.
(Tudom, hogy a háztartás vezetése is munka, mert én is csinálom, amikor befejeztem a 40 órás munkámat.)
Ok, hogy így beszéltétek meg, és öt nem zavarja, de magad miatt, téged sem zavar, hogy ilyen haszontalan vagy?
2023. nov. 26. 15:22
Senki se szereti az ingyenélőket. Egyébként meg illene melléd álljon. Nem az anyjával akarja leélni az életét hanem veled. El kéne mondjad neki, tudjon róla hogy problémás az anyja.
2023. nov. 26. 15:56
Igazából attól félsz, hogy a párod nem védene meg az anyjával szemben ugye?
2023. nov. 26. 16:48
17-es, 40 órás munka mellett nem lehet rendesen háztartást vezetni. Tudom, mert én roppant hasznos tagja vagyok a társadalomnak, 40 órában nyomom, sokszor 60-ban is, de összetenném a 2 kezem, ha csak anya és háztartásbeli lehetnék. Akkor lennék csak igazán hasznos tagja a társadalomnak, mert lenne egy kisimult férjem és egy boldogabb gyerekem.
2023. nov. 26. 18:14
Kapcsolódó kérdések: