Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjam ki, amikor jön az anyósjelölt?
Figyelt kérdés
Mit csináltok addig? Nincs kedvem se időm minden 2-3 hétben vele lenni.
Jó fej, beszélgetéssel még ellennék, de mindig kér valamit + amúgy is kevés a szabadidőm munka+egyetem mellett.
Introvertált vagyok és inkább olvasnék/tanulnék.
2021. aug. 20. 13:57
A kérdező szavazást indított:
Beszélgess velük, kibírod.
Menj el otthonról.
Olvass a szobádban.
Vedd rá a párodat, hogy ritkán jöjjenek.
16 szavazat
1/7 anonim válasza:
Messzebbre koltoznek ugy hogy senki nem tudja a valodi indokot.
Hirtelen nagyon kellene egy masik ház vagy alberlet arrafelé ahova ő nehezkesen jutna el.
3/7 A kérdező kommentje:
1-es az ország másik felében lakunk.
2-es nem alszik itt.
2021. aug. 20. 14:05
4/7 anonim válasza:
Foglalkozzon vele a párod. Az ő anyja. Te meg menj a könyvtárba tanulni. Nem is értem, minek megy, ha nem hívjátok. Mondjátok, hogy nem lesztek otthon, akkor nem megy mindig.
5/7 anonim válasza:
Ugyanez a kérdés foglalkoztat jelenleg, jobbat nem tudok a kamu indokkal elhúzásnál...
6/7 anonim válasza:
Az egyik indian torzsnel a ferfi soha nem lathatja meg az anyosat,nem talakozhatnak. Ezert az anyos fuleben pici csengo cseng, hogy ha kozeledik,a ferfi el tudjon tavozni a helyszinrol! tegnap olvastam.
Wikipedia,indian torzsek,valamelyik torzsnel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!