Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire irreális elvárás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire irreális elvárás, hogy minden éjjel aludjunk együtt, ha már együtt élünk?

Figyelt kérdés

Együtt élős felnőtt párkapcsolat.

NEM arra gondolok amikor munka, családi vészhelyzet, kórházi kezelés vagy hasonló rendkívüli esemény van.

Nekem fontos hogy együtt aludjunk minden este. Szóval szabadidős ottalvós program csak úgy ha mindketten megyünk. Nincs rá aprólékos logikus magyarázatom, egyszerűen úgy érzem “nincs rendjén” távol aludni egymástól. Azért (is) költöztem össze a párommal hogy este együtt aludjunk el és reggel mellette ébredjek.

Semmi bajom a napközbeni külön programokkal, 1000% oké ha a párom mondjuk éjjel 4-kor érne haza buliból, amíg hazajön és nem csak másnap. Szóval arról szó sincs hogy össze kellene nőni. :)

A konkrét eset ami ihlette a kérdést az egy (nem kötelező) ottalvós céges buli, nekem ez nem oké - én semmiképp se mennék ilyenre és azt se szeretném ha a párom menne. Egynapos csapatépítőre mindketten szoktunk járni, de nekem ez túlzás…

‼️ ennek a kérdésnek NEM az a célja hogy ez alapján akarjam eldönteni “kinek van igaza”, szimplán csak erről eszembe jutott hogy vajon mennyire lehetek különc ezzel a hozzáállással - afféle közvéleménykutatás ‼️

2023. okt. 30. 12:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
*...Van egy legjobb lánybarátom 18 évtől...
2023. okt. 31. 12:52
 32/43 A kérdező kommentje:

Soha nem írtam és nem is írnék olyat hogy “nem engedek” valamit, a párom felnőtt ember és nem a kutyám!!

2023. okt. 31. 12:56
 33/43 anonim ***** válasza:
67%

Akkor ha jól értem, ha a párod elmegy erre a céges bulira te nem fogod megtiltani neki és neheztelni sem fogsz miatta? :)

Lassan már kezdem azt gondolni te valami kettős személyiség lehetsz, mert a kérdésed, illetve amiket utána írtál itt kommentben, eléggé ütik egymást.. 🙄

2023. okt. 31. 13:02
 34/43 A kérdező kommentje:

Te mindenkire neheztelsz ahányszor nem pontosan úgy cselekszik ahogy te szeretnéd? Ha így élnék akkor kb agyvérzést kapnék a haragtól. 😅

Nem, nem húzom fel magam ha valami nem úgy történik ahogy szeretném. Ettől még vágyhatok másra.

2023. okt. 31. 13:15
 35/43 anonim ***** válasza:
47%
Oké, de te úgy csinálsz, mintha vmi rendkívül exkluzív esemény maradna most el, aminek a pótlására nem lesz belátható időn belül lehetőség. Holott csak arról van szó, hogy 1 este, amikor kivételesen nem aludnátok együtt, máskor viszont mindig együtt fekszetek le. Ezért nem értjük/értem ezt a nagy faksznit. Nem attól félsz, hogy rákap a párod, és rendszeres lesz a külön töltött éjszaka?
2023. okt. 31. 13:30
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

34# Én nem neheztelek, de pl az én párom évente pár alkalommal el is megy pasis napokat tartani a barátaival. Horgásznak, berúgnak, nem tudom mit csinálnak. :D

De én ennek csak örülök, mert azokon a hétvégéken jut több idő magamra. Nem a szokásos főzés, takarítás van, hanem rendelek kaját, egész nap netflix. Volt hogy átjött barátnőm és akkor iszogattunk, volt, hogy inkább egyedül szerettem volna lenni. Én teljesen élvezem ezeket a napokat őszinte leszek. Pedig már 15 éve együtt vagyunk a párommal, tehát már megszoktuk egymást, de mégis..:)

Te is próbáld így fel fogni és tarts egy kis "énidőt" te is. :)

2023. okt. 31. 13:40
 37/43 anonim ***** válasza:
75%

Nőként menekülnék ilyen embertől, mint te vagy.

Megfojtod a másikat, és nélküle egy éjszakát nem bírsz ki. Ne haragudj, de ez elég nevetséges.

2023. okt. 31. 16:50
 38/43 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk én már maguktól a "csapatépítő" hülyeségektől is hányingert kapok, de ettől függetlenül: kettőtök dolga, hogy milyen szabályokat fektettek le. Én egy kicsit túlzásnak érzem, hogy abból te ekkora problémát csinálsz, hogy egyszer nem otthon alszik, de mondom, kettőtök dolga.
2023. nov. 2. 09:56
 39/43 A kérdező kommentje:

Hol írtam hogy nem bírom ki? :D Ha jobban szereted az almát mint a barackot, az azt jelenti hogy “nem bírod ki” a barackot?

2023. nov. 2. 15:08
 40/43 anonim ***** válasza:
52%
Bocsánat, viszont abszolút úgy lehet érteni és szerintem valóban "nem engednéd"! Tehát túlzott görcsös "elv" vagy elvnek gondolt ragaszkodás. Persze egy párkapcsolatban közös lefektetett szabály kell, de pszihológiát tanulva ezt el kéne engedni.
2023. nov. 4. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!