Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire irreális elvárás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire irreális elvárás, hogy minden éjjel aludjunk együtt, ha már együtt élünk?

Figyelt kérdés

Együtt élős felnőtt párkapcsolat.

NEM arra gondolok amikor munka, családi vészhelyzet, kórházi kezelés vagy hasonló rendkívüli esemény van.

Nekem fontos hogy együtt aludjunk minden este. Szóval szabadidős ottalvós program csak úgy ha mindketten megyünk. Nincs rá aprólékos logikus magyarázatom, egyszerűen úgy érzem “nincs rendjén” távol aludni egymástól. Azért (is) költöztem össze a párommal hogy este együtt aludjunk el és reggel mellette ébredjek.

Semmi bajom a napközbeni külön programokkal, 1000% oké ha a párom mondjuk éjjel 4-kor érne haza buliból, amíg hazajön és nem csak másnap. Szóval arról szó sincs hogy össze kellene nőni. :)

A konkrét eset ami ihlette a kérdést az egy (nem kötelező) ottalvós céges buli, nekem ez nem oké - én semmiképp se mennék ilyenre és azt se szeretném ha a párom menne. Egynapos csapatépítőre mindketten szoktunk járni, de nekem ez túlzás…

‼️ ennek a kérdésnek NEM az a célja hogy ez alapján akarjam eldönteni “kinek van igaza”, szimplán csak erről eszembe jutott hogy vajon mennyire lehetek különc ezzel a hozzáállással - afféle közvéleménykutatás ‼️

2023. okt. 30. 12:50
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te változtattál a válaszok miatt, mert az, hogy vágysz valamire, nem ugyanazt jelenti, mint amit az eredetiben fogalmaztál meg, hogy máshol alvás csak együtt, és ne legyen kivétel se. Érezhetően szorongsz, ki vagy rajta bukva.
2023. okt. 30. 19:15
 22/43 anonim ***** válasza:
Mi zavar leginkább ebben? Mitől félsz? Én is megkérdezem: hogy közben megcsalna? Mégha a bulizás, ittasság hevében is... Vagy szimplán csak az zavar, hogy szeretne nélküled bulizni? Hogy a "nem kötelező" kollégáit választja helyetted?
2023. okt. 30. 20:11
 23/43 A kérdező kommentje:

A kommentelő akinek válaszoltam, azt írta “Attól félsz hogy megcsalna”, erre válaszoltam.

Konkrétan a kivételekkel nyitottam a kérdésem, szándékosan, mert tudtam hogy lesz aki belém köt 😬 a többit is újra elolvastam, mindenhol csak azt írom hogy szerintem úgy van rendben, stb, sehol nem írtam arról hogy MEGTILTOM ÉS ÖRÖK HISZTITOHAMOT KAPOK HA NEM ÚGY VAN AHOGY VÀROM🔥🔥🔥, nem tudom pár válaszoló ezt honnan szedte.

Mint írtam, nem “félek” semmitől. Ha meg akarna csalni ahhoz nem kéne ott aludnia, és egyáltalán nem zavar ha másokkal bulizik. :) csak a fejemben az hogy egy pár vagyunk közös élettel, azt is jelenti hogy együtt térünk nyugovóra és együtt ébredünk, hacsak nincs “vészhelyzet”. 🤷‍♀️

2023. okt. 31. 07:27
 24/43 anonim ***** válasza:
69%
23# De még mindig nem írtad meg azt hogyha nem a megcsalás, meg nem is félsz semmitől, akkor mi miatt nem szeretnéd hogy elmenjen arra az ottalvós bulira? :)
2023. okt. 31. 07:54
 25/43 anonim ***** válasza:

"es azt se szeretném ha a párom menne"

Szerintem ez a mondat ami miatt kapod a "belém kötést"

Ahol ez van hogy nem szeretnem es a másiknak ezt közlöm ott kezdődik amit az előttem levők irtak

2023. okt. 31. 08:03
 26/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, de ami nem vészhelyzetből adódó kivétel, abból 1 alkalom is szorongással tölt el, mi erről beszélünk. Nem írtam, hogy megtiltod, és örök hisztirohamot kapsz, de szorongsz miatta, holott attól még egy pár maradnátok közös élettel, ha hébe-hóba van nem vészhelyzetből külön töltött éjszaka is.
2023. okt. 31. 08:11
 27/43 A kérdező kommentje:

Többször is leírtam már.

Mondjuk nem értem ebben mi olyan rossz, szerintem tök normális hogy mindenki csinál olyasmit néha amit a párja, családja, barátai, kollégái stb nem szeretnének, nem dől össze a világ ettől…

Szorongásról se írtam. 🤨

2023. okt. 31. 09:29
 28/43 anonim ***** válasza:
"Érezhetően szorongsz, ki vagy rajta bukva." Értetlen vagy, és csűröd-csavarod. Azért, mert nem írod konkrétan, hogy szorongsz, attól még érezhető.
2023. okt. 31. 09:46
 29/43 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit érzel, de akkor se szorongok 😅

Vagy ha te elmennél moziba, a párod/haverod/akárkid meg nem, akkor szorongsz? Nekem ez elég furcsa lenne.

2023. okt. 31. 10:13
 30/43 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten ez is piócás bekorlátozás és én szigorúan ellene vagyok ennek. Ha párom "nem engedne el" munkahelyi üdülésre és baráthoz így, hát repülne. Egyáltalán mi az, hogy nem elengedni?! Ilyen nincs, nem vagyunk tulajdonai egymásnak!

Augusztusban voltam is 3 kollégával 2 éjszakás üdülésen, semmiféle probléma nem volt belőle. Majd másik 2 éjre egyedül mentem túrázni, mert párom nem bír ilyen túrákat csinálni. Majd most a héten megyünk számomra ismerős hegyvidéki városba és ott csak számára megfelelő környékre megyünk el együtt. Becseszne, ha lekorlátozna ilyen "márpedig együtt kell aludnunk mindig" elvvel!

Jobbat mondok: van egy l lánybarátom 18 évtől, kialakult szokásként időnként nála alszok partizás miatt, mostanában havi 1-2 alkalom, ez párom miatt egyáltalán nem szűnt meg, semmiféle probléma nincs ebből, soha rossz szava nem volt. Párom kutya miatt nem jön és barátom nem kedveli őt ahhoz annyira. Ebből sincs probléma, mert a barátságom tiszteletben van tartva így. (A kapcsolatom 4 éves lesz.) Még dolgaim is vannak barátnál, mintha félig helyem lenne ott. Mondjuk: ezzel meg pont én leszek ellentétes kirívó különc.

Ilyeneket megélni énidőként igenis egészséges és tanulnivaló párkapcsolatban!

34/F

2023. okt. 31. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!