Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire irreális elvárás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire irreális elvárás, hogy minden éjjel aludjunk együtt, ha már együtt élünk?

Figyelt kérdés

Együtt élős felnőtt párkapcsolat.

NEM arra gondolok amikor munka, családi vészhelyzet, kórházi kezelés vagy hasonló rendkívüli esemény van.

Nekem fontos hogy együtt aludjunk minden este. Szóval szabadidős ottalvós program csak úgy ha mindketten megyünk. Nincs rá aprólékos logikus magyarázatom, egyszerűen úgy érzem “nincs rendjén” távol aludni egymástól. Azért (is) költöztem össze a párommal hogy este együtt aludjunk el és reggel mellette ébredjek.

Semmi bajom a napközbeni külön programokkal, 1000% oké ha a párom mondjuk éjjel 4-kor érne haza buliból, amíg hazajön és nem csak másnap. Szóval arról szó sincs hogy össze kellene nőni. :)

A konkrét eset ami ihlette a kérdést az egy (nem kötelező) ottalvós céges buli, nekem ez nem oké - én semmiképp se mennék ilyenre és azt se szeretném ha a párom menne. Egynapos csapatépítőre mindketten szoktunk járni, de nekem ez túlzás…

‼️ ennek a kérdésnek NEM az a célja hogy ez alapján akarjam eldönteni “kinek van igaza”, szimplán csak erről eszembe jutott hogy vajon mennyire lehetek különc ezzel a hozzáállással - afféle közvéleménykutatás ‼️

2023. okt. 30. 12:50
A kérdező szavazást indított:
Nagyon irreális, esetleg taszító is
Kicsit talán fura, de nem problémás
Teljesen normális a hozzáállásod
33 szavazat
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem egy párkapcsolatban elvárható hogy a két fél együtt aludjon. Kivétel ha zavarja a horkolás, rugdosódás, lelökés és ilyesmik, de akkor is egy fedél alatt aludjanak el. Oké hogy pl. munka kapcsán más városban tartózkodik amely messzebb található, de ez nem állandó szituáció. Céges buli kapcsán egyáltalán nem fér bele.

(Ha a párod nem akar veled aludni akkor nem tudom minek vagytok együtt...)

2023. okt. 30. 12:57
 2/43 anonim ***** válasza:
84%
Én nem értek veled egyet, szerintem ne csak vészhelyzet esetén lehessen külön aludni. Az nyilván más lapra tartozik, aki menekül a párjától, meg rendszeresen nem akarna együtt aludni, de 1-1 céges v. akármilyen buli nem a világvége. Én bekorlátozásnak élném meg, ha a párom kifejezné ilyeneknél a rosszallását.
2023. okt. 30. 13:08
 3/43 anonim ***** válasza:
22%
Alap dolog amit te mondasz. Mostanában szaporodnak ezek az ottalvós "csapatépítők". A világ legnagyobb baromsága. Választhatok a párom és az ottalvós csapatépítő/hajnali 4ig tartó bulizás között, akkor 10ből 10x a páromat választom. Nem csak azért mert szeretek a párommal lenni, hanem azért is, mert a másik programot a cég nem fizeti. A cég és köztem pedig kizárólag szerződésben foglalt, üzleti kapcsolat van, aminek nem része a nem fizetett csapatépítőn való részvétel.
2023. okt. 30. 13:09
 4/43 anonim ***** válasza:
85%
Én menekülnék ilyen embertől, pedig nő vagyok. Üzleti út, 3 napos továbbképzés, sőt, akár külön hobbi is belefér.
2023. okt. 30. 13:11
 5/43 anonim ***** válasza:
50%

"A konkrét eset ami ihlette a kérdést az egy (nem kötelező) ottalvós céges buli"

Milyen távolságra van a helyszín?

2023. okt. 30. 13:11
 6/43 A kérdező kommentje:

Amúgy igen, szingliként se mennék ilyenre, ha nem fizetik ki (pótlékokkal, természetesen) de még úgy is elkerülném ha lehetséges.

A külön hobbi nyilván belefér, ez nem is kérdés.

Fogalmam sincs hány km a táv, de kb 2 óra autóval (dugók nélkül), miért fontos ez?

2023. okt. 30. 13:15
 7/43 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjemnek olyan hobbija van, ami mindig ott alvással jár. (Hegymászás. Magyar dombok nyilván nem kihívás neki.). 4-es voltam.

(Nem tölti minden szabadidejét ott, az nekem se férne bele, de néha nekivág és akkor pár napig külön alszunk. Na bumm.)

2023. okt. 30. 13:17
 8/43 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj de én az első opciót jelöltem be... együtt éltek minden más éjszakát egyutt tudtok tölteni de kiakadas van ha a 365napbol egyet máshol alszik?

Fullasztó számomra az ilyesmi

2023. okt. 30. 13:24
 9/43 A kérdező kommentje:

Nem írtam sehol kiakadásról 🤨

De köszi a válaszod, meg a többieknek is.

Eddig egyenlőbben oszlanak meg a válaszok, mint vártam!

2023. okt. 30. 13:33
 10/43 anonim ***** válasza:

Legfeljebb akkor tudnám ezt megérteni, ha nagyon lerészegedős, és a csapat koedukált mivoltát kifejezett előnyként kezelő, amolyan gátláslebontó-hámból kirúgós party megy csapatépítés címszó alatt, mint valami gólyatábori buli, aminek a végén mindenki mindenkivel. Nameg ha nem bíznék meg a páromban. Ha egy ilyen csapatépítőre nagyon vágyna elmenni, az mondjuk eleve megingatna abban, hogy megbízhatok-e benne.

De ha kenutúrára mennek, az tök jó, felőlem háromnapos is lehet. Szóval nem kifejezetten az együtt vagy különalvás kérdése izgat.

2023. okt. 30. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!