Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit sportolsz te és mit a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit sportolsz te és mit a párod?

Figyelt kérdés
Hogy tudjátok össze hangolni a munkával, vagy közös teendőkkel?
2023. okt. 27. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Én háztartást vezetek. Ő karatézik. Elég keveset vagyunk együtt.
2023. okt. 27. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Én semmit, ő sem. Mégis feszesek vagyunk, divatból meg nem szeretnénk, van más jellegű hobbink. Szerintem a "sportolók" 90% csak a külsőségek miatt teszik. Ebből nem akarok vitát, én így gondolom, más meg máshogy.
2023. okt. 27. 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én funkcionális edzést szoktam csinálni, meg jógázok. Ő futni szokott majdnem minden nap. Mindketten általában reggel munka előtt letudjuk, így a délután munka után es az este szabad.
2023. okt. 27. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Mi tényleg az egészségmegőrzés miatt sportolunk (29/N, 30/F).

A párom 14 éves korára a 100 kg-t súrolta, azóta lefogyott, nagy önfegyelem árán tartja a súlyát. Heti 3-4 alkalommal sportol, itthoni súlyzós edzés mellett kardiozik (bicikli, futás).

Én is az egészségem miatt sportolok. Tornázni szoktam heti 2-3 alkalommal itthon 30-60 perc között és heti 2x futok, ebből egy rövid (kb. 30-45 perc), egy hosszútáv futás (10/15/20 km).

A párom váltott munkarendben dolgozik, én általános munkarendben (9-5). Megpróbáljuk akkorra időzíteni az edzést, mikor a másik nincs itthon. Ha épp egyszerre vagyunk itthon, van, hogy egymás mellett edzünk vagy együtt megyünk futni, hogy több időt tudjunk együtt tölteni/tudjuk a másikat motiválni, ha épp nincs kedve sportolni valamelyikünknek.

Mindkettőnk sokkal kiegyensúlyozottabb, ha sportol.

Kérdező, Ti hogy szoktátok megoldani?

2023. okt. 28. 07:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Semmit, utálok sportolni, inkább kevesebbet kajálok...

Párom mindent IS!

2023. okt. 28. 08:12
 6/11 anonim ***** válasza:
En futok, majdnem minden nap. A férjemmel közös hobbink a biciklizés. Hetvegente szoktunk túrákat nyomni, vagy kiveszunk szabadságot, elutazunk hosszú hétvegere szintén bicikli turara. A futni estefele szoktam, az az egy ora nem zavar semmibe se bele, a bringa meg kozos kikapcsolódás. Amugy meg HO-ban dolgozunk, így eleg sok a szabadidőnk, hazimunkat rendszerint napközben elvegezzuk.
2023. okt. 28. 08:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Edzőterembe járunk minden nap munka előtt. Emiatt 4-5 körül kelünk fel.
2023. okt. 28. 14:14
 8/11 A kérdező kommentje:
4es. Sehogy sem. Én munka után tornázni szoktam néha, barátnőm semmit.
2023. okt. 28. 16:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Párom vív, néha otthon erősít, vagy alkalmanként elmegy futni. Én tavasztól őszig futok, emellett rudazok, illetve pluszban erősítek, nyújtok itthon. Én a saját edzéseimet letudom munka előtt, ő munka után, ami heti 2 este, futni meg szoktunk közösen hétvégén.
2023. okt. 28. 16:21
 10/11 anonim ***** válasza:

A férjem heti 3x eljár focizni, én ezidő alatt heti 3x elmegyek futni. Igen, munka után. Mindketten szellemi munkát végzünk, így kifejezetten jól esik fizikailag is elfáradni egy kicsit.

Illetve heti 1x közösen eljárunk fallabdázni is.

Simán összehangoljuk a munkával meg a teendőkkel is, nem teljesen értem a kérdést.

2023. okt. 28. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!