Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Albérletembe egy csinos lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Albérletembe egy csinos lány költözött, hogyan tudnám forróbbá tenni, esetleg szeretkezésre terelni a témát? Mit jelentenek a jelek, amiket lent részleteztem? Elutasítás, vagy játszma?

Figyelt kérdés

Egy albérletben élek, ahol a tulajdonos egy nagyobb lakásban kiad két szobát. 5-10 kilóméterre vagyunk egy egyetemvárostól, a lány ott tanult és most munkát keres.

Én két hete lakom itt, a lány egy hete költözött be, viszont nem alakul minden simán.

Először is ő nagyon elfoglalt, vannak barátai a városban és általában hozzájuk jár fel. Velem nem nagyon törődött eddig, nem mentünk sehova együtt.

Gondoltam ezt oldom azzal, hogy néha chatelgetek vele, de hiába adtam meg neki a nevem később nem jelölt be a facebookon és nem is írt rám.

Tegnap megadtam neki az instámat, ahol bekövetett, de amikor én is követési kérelmet adtam hozzá, azt már nem engedélyezte.

Ráírtam, de nem írt vissza.

Szóval elég titokzatos. Lehet, hogy van valakije, de nekem nem említette.

Pár napja hajnali 4-kor hozták le kocsival, beszaladt valamiért majd kiment és újra elment, reggel 9 fele ért haza. Azt mondja a "barátaival van" egyszer elhívtam egy uszoda-wellnessbe ahova járok, de azt mondta nem ér rá, mert már le van beszélve valakivel egy vacsorája.

Ennek ellenére itthon általában nyitott, nyitva szokott lenni az ajtaja és múltkor amikor a kanapén ült a nappaliban elkezdtünk beszélgetni, pár percet beszélt, majd leültem mellé és látszólag nem zavarta, bár amikor már felforrósodott a levegő és majdnem hozzáértem vagy megcsókoltam felállt, hogy ő nagyon éhes és főz magának valamit. Főzött, meg közben én is megmelegítettem a kajámat, de nem ült le mellém enni, hanem a szobájában ette meg.

Ennek ellére kicsit úgy érzem, hogy hasonló típusok vagyunk és éreztem egy pici izzást közöttünk, nem húzodott el tőlem amikor leültem mellé és a konyhában is természetesen érezte magát amikor főzött én meg melegítettem, tudom ez hülyeség.

Sokat nem tudok vele beszélni és a szobájába, hiába van nyitva az ajtó nem megyek be, mert ő nem hív be nekem meg nincs rá indokom, hogy "rátörjek" főleg nem olyan céllal, hogy tetszik és szeretkezni szeretnék vele, egy albérletben ilyet nem lehet csinálni, egy randin vagy házibulin talán meg lehet próbálni finoman.

Szóval bajban vagyok. Először arra gondoltam, hogy ignorál a lány ezért nem veszi fel velem online a kapcsolatot, de utána arra gondoltam, hogy ez annyira rendkívül bonyolult és indokolatlan valakit ennyire ignorálni akivel együtt élsz, hogy lehet, hogy jelzésértékű hogy élőben szeretne megismerni, valódi beszélgetéseket szeretne, ugyanakkor nem szeretné h például a storyjában, lássam, hogy kikkel van és mit csinál, vagy hogyan csapatja szét magát. Az is lehet, hogy van valakije és nem szeretné, hogy az lássa, hogy bármit is irogatok neki. Nekem a lány nem említette, de a tulajdonos szerint a lánynak van barátja.

Ugyanakkor a tulajdonos mondhatja ezt azért is, mert nem szeretné, hogy nyomuljak a másik albérlőre a lakásban, szóval ezt maximum akkor veszem készpénznek, ha a lány mondja. Viszont a lány minden alkalommal csak annyit említett, hogy az ismerőseivel, vagy barátaival megy épp valahova, soha nem mondta, hogy "barátommal, párommal" még az is biztos, hogy félre sem hallottam ezt.

Tudom, ez az egész gagyin hangzik. És az is, és 90%-ban azt mondanátok, hogy a lány mindent megtesz, hogy elkerüljön és nem akar semmit. De a lányoknál sokszor vannak váratlan meglepetések és néha a dolgok ellenkezője az igaz. Mi van, ha egy kemény tesztelésben vagyok benne és egyelőre kiálltam a sarat? Végül is csak 5-6 napja van itt. Ehhez képest én már leadtam neki a jeleket, ráadásul ha annyira be akarna zárkózni nem hagyná nyitva a szobaajtót.

Ráadásul valahányszor megszólítom amikor odajön csillog a szeme és a haját fésülgeti a kezével. Amikor beszélgettünk is vagy 5 percig nagyon intenziven és csillogó szemekkel lelkesen beszélt velem, amikor leültem mellé akkor sem pattant fel azonnal csak amikor már tényleg ott tartottunk, hogy elcsendesedtünk és majdnem elcsattant egy csók (természetesen ennek én tapasztalt férfiként tudom mikor jön el az ideje, ezért idő előtt nem próbálkoztam volna) de azt is tudom, hogy egy nőnél sokszor ilyenekben nincs második esély.

Természetesen sejtem, hogy ez full lerázás, és békén fogom hagyni, ugyanakkor ha valakinek van bármi ötlete, tanácsa, vagy lát benne mást is, szívesen meghallgatnám.

Annyit tudok, hogy a lány most nagyon intézkedik, hogy a városban megerősítse a barátságait, az sem kizárt, hogy párt keres akinek már eleve van lakása és nem kell érte fizetnie, illetve tudomásom szerint munkát is. Én egy albérlőtársként egy tulajdonos mellett élve kényelmetlen helyzetben nem biztos, hogy az a pár vagyok akit ő most konkrétan keres, de szerintem nincs kizárva az, hogy esetleg lefeküdhetnénk néha szórakozásból. Egy kis szavazást is csinálok, de inkább a kommentek érdekelnének.

2023. okt. 12. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:
Azért a válaszadók átlagéletkora is érdekelne, mert én 28 vagyok. Nem 50
2023. okt. 13. 09:43
 42/77 A kérdező kommentje:
Gyanítom akinek meg élete van azt épp a pasija dugja vagy dugja a barátnőjét nem 0-24 egy ilyen gagyi oldalon stirhelnek. Szóval sokat nem adok ezekre a válaszokra. De ignorálni fogom a csajt.
2023. okt. 13. 09:44
 43/77 anonim ***** válasza:
89%
Ja, a csaj csak egy 28 éves szűzre vágyik.
2023. okt. 13. 09:46
 44/77 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező esküszöm nem ellened vagyok, inkább jót akarok neked. Elhiszem hogy jól esne megfarkalni, de ő nem fogja magát hagyni. Szerintem elrontottad az elején mindjárt, mert jelölgetés helyett beszélgetni kellett volna vele mindenféle cél nélkül. Ő látja, hogy türelmetlen vagy és csak szexre utazol. Szinte biztos hogy olyan gyors tempóhoz nincs hozzászokva. Lehetséges, hogy szimpi voltál, de elcseszted és valószínűleg már nem fog neked esélyt adni többet. Megmaradtok a "szia, mizu?" kérdéseknél aztán annyi. El kell fogadni. Úgy gondolom egyáltalán nem játszmázik, kőkeményen elutasított és ha nem fejezed be, belelátsz minden szart a viselkedésébe kereshetsz új lakóhelyet.
2023. okt. 13. 09:54
 45/77 anonim ***** válasza:
94%
Te nagyon beteg vagy. Vonulj be önként a pszichiátriára, és kérj gyógyszeres kezelést, ezt full komolyan írom.
2023. okt. 13. 10:08
 46/77 anonim ***** válasza:
100%

+ különben ennek a sztorinak csak gáz végeredménye lehet

- kényszerből elköltözik, miattad, mert minden csaj levágja ha valaki full beteg.

- téged b*sznak ki az albiból, mert felnyom a tulajnál

- addig meséled be magadnak hogy adja a jeleket, hogy megpróbálod megerőszakolni, (remélhetőleg csak próbálod) és rács mögé kerülsz

Öregem, térj már észhez. 6 napja sincs hogy beköltözött egy idegen, és te azalatt minden percének utánajársz, követed, szaglászol, elméleteket gyártasz, a valóságot a fantáziáid köré hajlítgatod - full agybeteg vagy, szállj le a lányról, de remélem azóta intézi az elkölözését.

+ ha még szingli is lenne, hidd el nem pityereg azon, hogy "bárcsak ez a delúziós, aszociális, skizofrén creep a szomszédból a pasim lenne"

2023. okt. 13. 10:20
 47/77 A kérdező kommentje:

Ez már nem válaszadás hanem irigy rosszindulatú cyberbulling.

Levágós.

Sok megkeseredett xar.

2023. okt. 13. 10:45
 48/77 anonim ***** válasza:
100%

Én eskü volt olyan hogy uj pasiként felmentem egy ilyen nyomorékhoz és elvertem.

Neked is ez lesz a sorsod, meg még fel is jelentenek szexuális erőszak kísérletével. Nyugi komolyan veszik a nyomozók. Még aznap el is visznek csinos kis vezetőszáron.

2023. okt. 13. 10:57
 49/77 anonim ***** válasza:
100%
Mi abban a cyberbullying, amikor szinte mindenki leírta, hogy nem érdekled ezt a nőt? Független attól, hogy ennek a lánynak van-e valakije vagy sem, egyáltalán nem akar semmit tőled. Attól, mert lakótársak vagytok még nem kötelező neki barátkoznia veled, sőt az se kötelező, hogy a social media felületein elfogadja a követésed.
2023. okt. 13. 11:00
 50/77 A kérdező kommentje:

Mert így leírás alapján nem tudod megmondani, hogy pontosan mi a helyzet. Leírtam és mindenki tudja, hogy a nők sokszor játszmáznak tesztelnek. Nyilvan ha egy gatlastalan p@cs lennék nem írtam volna ki ide kikérni a nép tanácsát. Egyértelmű, hogy nem érdeklem a lányt és nem is keresi a társaságomat. Rájöttem. Számomra fontosabb az albérletem megtartása mint egy kis ujjnyi pici luk valami nőnek a lábai között. Fontosabb az albérlet és a munka most.

Ha akar valamit a nő egyértelműen kell jeleznie. Én innentől kezdve de ezt már tegnap elhatároztam, hogy passzív leszek. Teljesen.

Függetlenül ettől rosszindulatú, beteg, és gusztustalan amilyen hangnemet itt pár nyomorult világra szakadt megenged magának tisztelet a kivételnek.

Másrészt gondolod ha egy csaj elmegy egy buliba pl ott majd elegánsan elkerülik? Nem. Úgy fogdossák, itatják, győzködik, dugják, szop@tják ahogy győzik és valószínű ez az oka annak hogy hajnali 4 kor jön sokszor haza.

2023. okt. 13. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!