Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, mit mondjak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, mit mondjak a páromnak, hogy ne sértôdjön meg, de meg is èrtsen? (Rèszletek a megjegyzésben)

Figyelt kérdés
Két egymástól messzi városból származó pár vagyunk, külföldre költöztünk dolgozni, külföldön született meg a kisbabànk. Szeretnék karácsonyra hazamenni a picivel (1èves), természetesen a párom is jönne. A párom is szeretné meglátogatni a családját, mielôtt az én szüleimhez mennénk. A kèt út nem vonható össze, mert tùl fàrasztò lenne nekünk is, nem hogy a kisfiunknak. A párom szülôvárosa tôlünk 30órára van (repcsivel,átszállàssal, màsik repcsi, aztàn 6óra kocsival). Az én városom 11 òrára (egy repcsis ùt ès 3óra kocsival). Azt mondtam a pàromnak, hogy pusztán a tèrképi fekvés miatt nem szeretnék az ô városába elmenni most, menjünk csak az èn szüleimhez karácsonyra idén, és jövôre elmegyünk az ô családjához. Erre megsèrtôdött persze, hogy akkor nem megyünk senkihez sem. Mert vagy mindenhova ellátogatunk vagy sehova. És nem is jönne az én csalàdomhoz karácsonyra. Mit mondjak neki, hogy megèrtessem vele, hogy nem utálom a rokonait, sem a lakóhelyüket, de nem fèr bele 2 utazàs egy szezonba (mert tùl sok lenne a kisfiunknak)? Szerintem túlzás a hogy reagált.. vagy neki van igaza? Inkább ne menjünk sehova? Az nem tûnik ésszerûnek..
2023. szept. 29. 03:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%

Miért nem mentek idén a páros családjához, és jövőre a tiédhez?

Egy 2 éves dackorszakos, örökmozgó 2 évessel sokkal nehezebb lesz megtenni a 30 órás utat, mint az 1 évessel, szóval így lenne logikus.

2023. szept. 29. 08:19
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
A két szülőváros milyen messze van egymástól?
2023. szept. 29. 08:59
 13/29 anonim ***** válasza:
91%

Szia

A terkepi fekvés kifogás mert ha ott éltek ahol most jó ideig az fix marad, nem változik.

Utazni sosem könnyű pláne ilyen távra. Most se később se lesz ha nagyobb lesz

2023. szept. 29. 09:04
 14/29 anonim ***** válasza:
52%
Nyilván a kérdezőnek nem opció, hogy a férje családjához menjenek, mert tipikus anyuka, hogy mindenben az ő családját kell előtérbe helyezni.
2023. szept. 29. 10:17
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Off de most már érdekel, hol laktok?😀
2023. szept. 29. 11:16
 16/29 anonim ***** válasza:
Elmondtad a párodnak, hogy a gyerek miatt félsz a sok utazástól?
2023. szept. 29. 11:53
 17/29 A kérdező kommentje:
Update: felhozta ma is a tèmát és nagyon besértôdött. Azt mondta akkor menjek egyedül a gyerekkel karàcsonyozni az én szüleimhez, de rá ne számítsak. Teljesen le volt rombolva, mert nagyon várta az utazàst, de ami sok, az sok, nem tudtam jobban èrvelni. Rámolvasta hogy elnyomom, meg hogy ha én igy megváltoztatom a vèleményemet egy régóta várt utazàsról, akkor ô is megvàltoztatja a terveinket, és ne legyen kistestvère a picinek, mert az csak bonyodalmakat szül. Extrémbôl extrémbe ugrott és teljesen figyelmen kívül hagyta, hogy a pici szempontjából mi a jó. Azt meg meg se hallotta hogy “jövôre hozzájuk mennénk csak”.
2023. szept. 30. 05:03
 18/29 A kérdező kommentje:
Szóval most ultimátum van: vagy megyünk mindkét helyre + agyongyomrozzuk a kisfiunkat a sok utazással, vagy sehova se + örök harag lesz amièrt “kihagytuk” a párom családját az idei utazàsbòl és egy mèrhetetlenül feszkós karàcsony a külföldi kis lakàsunkban.
2023. szept. 30. 05:10
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem válaszolsz arra, hogy miért nem az ő szüleihez mentek idén?
2023. szept. 30. 05:47
 20/29 A kérdező kommentje:

19 anonim:

1: mert sokkal több utazàs van abban a sztoriban, ami több stresszt jelent a picinek

2: a kisbaba 22 ùj rokonnal talàlkozna mert a páromnak nagy csalàdja van VS nekem csak a szüleim èlnek, az összesen 2 uj arc.

2023. szept. 30. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!