Szerintetek tényleg csúnya egy ilyen 16 éves lány? Lehet testképzavaros? Részletek a megjegyzésben.
Szerintem önbizalomhiány. Ha biztos lenne magában nem tudnák elbizonytalanítani. Utálom az ilyen pasikat akik a hülyeségüket máson élik ki és észre sem veszik mennyire meghatározó ez a másik életére nézve.
Ez nehéz helyzet. Örülnék, ha melletted megtalálná a boldogságot, de előtte szerintem fontosabb lenne, hogy beleszeressen magába. Ha most beleugrik veled is egy kapcsolatba lehet annyira túl parázza az előző miatt, hogy ott lyukad ki, hogy neked nem elég és ugyanúgy megkérdőjelezi önmagát. Először segíts neki, hogy felépítse önmagát és azután vallj szerelmet szerintem. Remélem sikerül!
Nem. Ez egy manipulatív seggfej bunkó beszólásainak az eredménye. Én a csaj helyébe csak annyit kérdeztem volna a pasitól, hogy mi a retkes szőröstalpú tehén anyjáért van velem, ha nem tetszik neki az alakom ennyire távol áll az ő elképzeléseitől és esetétől.
A szerelmi részt ha el is mondod ne emiatt mond el. Inkább segíts neki az életmódját helyre tenni. Mondjuk edz vele normális keretek között, vigyél neki egészséges, de laktató kaját és nevettesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!