16 éves fiúként borotválkozzak?
Figyelt kérdés
Rendszeresen szoktam már fél éve, nagyon gyorsan nő mindenhol:a pajesz,a bajusz,a borosta is. Lehet, hogy nem kéne borotvállkoznom? Vagy tényleg ne legyen még egy 16 éves srác "szőrös"?2022. jún. 22. 17:52
1/5 A kérdező kommentje:
Főként a tini csajok véleményére is kíváncsi lennék, hogy nekik bejönne e?
2022. jún. 22. 17:53
2/5 anonim válasza:
Az arcszőrzet fizikai tulajdonságai a szervezet életkorával változnak, kezdetben még piheszerű, vékony, kevésbé formált szőrzet jelentkezik, ami gondozatlan benyomást kelthet.
3/5 anonim válasza:
Szerintem egy darabig még inkább borotválkozz. Mikor már nem csak ilyen kis pihe szerű "szöszmöszök" nőnek az arcodon, akkor lehet szakállat növeszteni, de azt is kell formázni, meg karban tartani, szóval azt is borotválni kell.
Egyébként bekem a csupasz jön be, vagy esetleg egy kis szakáll, az ilyen nagyon nagy szőr az már nem.
17l
4/5 anonim válasza:
Aztán meg majd azon csattogsz hogy megint borotválkozni kell!
Dehát hiába mondom úgyis,mert te most azt hiszed hogy a szőrtől férfi lettél.
Közbe meg nem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Délután átestem egy újabb borotválkozáson, én is jobban szeretem így, csakhát az igényes borotválkozás idő. 4-es: nem hiszem azt, eddig is borotválkoztam, már az első szőrszálaktól kezdve.
2022. jún. 22. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!