Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nincs valami jó módszer hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs valami jó módszer hogy ne szeressek valakit tovább? (sry a kérdés hülye, de a megjegyzésben részletezem :D)

Figyelt kérdés

Fiatalabb koromban volt egy 2 éves kapcsolatom, mostanra gyerekszerelemnek mondanám (16-18 voltam kb) :D, viszont azóta nem tudom kiheverni. Eltelt már 4 és félév hogy vége, de sokszor még mindig arra ébredek hogy vele álmodtam, van hogy napközben is eszembe jut. Tudom hogy én bsztam el, de nem kellett volna már elmúlnia? Még mindig szeretem. (Fiú vagyok 21) Valami taktika nincs a felejtésre?

Nem beszéltem vele azóta és nem is akarok, azóta már teljesen más utakat járunk. Viszont rohadtul szenvedek és már kezdem unni. Néha teljesen magam alá kerülök. Tovább akarok lépni. Volt utána még 2 kapcsolat, ami összesen 3 hónapig tartott. Mindenkiben Őt keresem :S

2013. máj. 20. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Mivel a szellemi dolgok mindkettőtöknél nyitva vannak még, és nincsenek zárva, nem is fogsz tudni túllépni, még 10 év múlva sem. Lesznek nők, akik jönni menni fognak az életedben, de nyilt érzéssel egyik iránt sem tudsz lenni.
2013. máj. 20. 11:15
 2/8 A kérdező kommentje:

De ezt nem értem. Mindenkinek jönnek-mennek a "kapcsolatok" én meg már teljesen kész vagyok hogy meglátok az utcán hogy távolról és hátulról hasonló lányt és felpörög a vérnyomásom h lehet h ő az... Még az illatát is érzem :S

Meg ettől az egésztől valahogy csak meglehet szabadulni

2013. máj. 20. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:
2 Nem, mert kettötök között nincs lezárva az érzelmi kapu-lelkileg. Ezt kivűlről más nem tudja megtenni, ezt nektek kell egymással lezongorázni. Igy is lehet hagyni a dolgokat, de akkor ez vár rád egész életedben.
2013. máj. 20. 11:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Részéről gondolom már zárva, hiszen részéről múltak el az érzések és így váltunk el egymástól :) Ha más nem, elmegyek orvoshoz. Állítólag sokat tud segíteni egy jó pszichiáter
2013. máj. 20. 11:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezzel az egy dologgal kellene kezdenem valamit. A környezetemben én vagyok a szikla, "nem rendít meg semmilyen probléma" mindenkibe igyekszem lelket önteni a legvégsőkig, még akkor is viccelek amikor nem látok semmi reményt (anyagi v bármilyen probléma). Viszont ezzel semmit nem tudok tenni. Néha kis időre tudom csak felejteni, de akkor is érzem a hiányt
2013. máj. 20. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:

4 Ha a másik fél részéről valóban elmultak volna-nem lenne nálad ez.

Nyitva van a szellemi kaputok-ezt egyébként érezni is..

2013. máj. 20. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Most ezekkel a válaszokkal hülyíted a kérdezőt, vagy tényleg van ilyen, amiről beszélsz? Hogyan lehet érezni, hogy nyitva van e ez a kapu, vagy nincs? Utána lehet ennek olvasni valahol?
2013. máj. 20. 12:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Én materialista vagyok, nem hiszek a természetfeletti dolgokban :/ Csak azért tettem fel a kérdést, mert gondoltam hátha van olyan aki járt már így és valahogy sikerült megoldania :/
2013. máj. 20. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!