Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó módszer van a felejtésre?

Figyelt kérdés

van egy fiú akivel megismerkedtünk (itt neten) és nagyon szerettünk volna többet kihozni ebből mint netes barátság csak nagyon messze lakunk egymástól és ez így nem működne...miket tudtok ajánlani hogy el tudjam felejteni?

(mert nagyon rossz ez a se veled se nélküled) 15/L

2013. ápr. 2. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
egy új kapcsolat(viszonylag közelebbivel)
2013. ápr. 2. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:
hát igen erre már én is gondoltam...csak nem olyan könnyű ilyen normális rendes srácot találni
2013. ápr. 2. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Tudod, ha egy pasi szerelmes, és szeret, az a világ végéről is eljön érted-és visz és nincs az a távolság, ami eltántorítaná a nőtől. A többi csak kifogás.
2013. ápr. 2. 17:15
 4/8 A kérdező kommentje:
el is jönne...de hosszútávon nem hiszem hogy működne:(
2013. ápr. 2. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
4-Na látod, csak kibukott a valóság:DD
2013. ápr. 2. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
mire van a baseball ütő?
2013. ápr. 2. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:
RUM ! ja, hogy 15 éves vagy. hoppá ezt nem láttam, azt akartam mondani, hogy csoki
2013. ápr. 2. 17:45
 8/8 A kérdező kommentje:
a csokitól csak elhízok és még annyi esélyem se lesz a fiúknál mint most:S a rum meg hát nah...az túl erős nekemXD
2013. ápr. 2. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!