Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felejtésre jó módszer ha újat keresek?
Figyelt kérdés
már elég régóta szenvedek egy fiú miatt akibe teljesen belevagyok esve, nagyon szerelmes vagyok. de mivel van barátnője már nem lehet semmi. ma megyek bulizni és töben mondták, hogy pasizzak be, nem lesz nehéz, és jobb kedvem lesz tőle. de nem vagyok benne biztos, hogy ez segít. Szerintetek?
16/L
2010. jún. 5. 19:41
1/8 anonim válasza:
Akkor mit keresel itt még mindig?
Nyomás a buliba! :D
2/8 anonim válasza:
talan segit,de ha osszejonnel egy pasival mondjuk tobb idore...1-2 honap azutan szakitassz vele mert rajossz hogy meg szereted a masikat akkor neki rossz lessz,de ha csak ugy egy estere ugy tuti hogy nem fog sikerulni hogy elfelejtsed
3/8 A kérdező kommentje:
2 óra múlva indulok :D
2010. jún. 5. 19:43
4/8 anonim válasza:
Magadnak is hazudsz, ha megteszed...
5/8 anonim válasza:
Velem pont ezt csinálták, amit a 2. válaszoló írt :S
6/8 anonim válasza:
Velem is felejteni akartak, én beleszerettem, és most nekem kell felejteni. De megpróbálok senkit (magamat sem) becsapni azért, hogy felejtsek. Pocsék érzés, hogy 3 hónap után is naponta többször is az eszembe jut. :/
7/8 anonim válasza:
most buliban van, szal nem olvassa
8/8 anonim válasza:
A rövidtávú hódítás, csak pillanatnyi megoldás, igazán me lesz jobb töle. Ismerkedni jó, de nem kell lefeküdnöd mindenkivel, hogy jobb legyen. Az idö a legjobb gyógyszer a problémádra.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!