Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők akiknek a párja kiveszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akiknek a párja kiveszi a részét a háztartásban hogy csináltátok? Ráneveltétek valahogy vagy már eleve ilyen volt a párotok?

Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 08:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

19, halad:)

A vicc, hogy amikor meséltem egy ismerős csajnak, hogy férjhez megy a lányom (fiatalon, diploma után), akkor számonkérően kérdezte szabályosan számonkérően, hogy "és, mindent tud? Főzés, mosás, stb, mindent?"

Mondtam neki, hogy együtt élnek 3 éve a vőlegénye lakásában, és megosztják a házimunkát, nem is kérdés.

Nő majd kiesett a száján. És ez Bp. agglomeráció, 2018. volt.

Ész megáll.

2023. szept. 27. 18:55
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen volt. A főzés az egyetlen, amit én, mert ételérzékenyként jobb szeretem kézben tartani a konyhát (a diétahiba napokra kivesz az életből).
2023. szept. 27. 20:11
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem csinálok semmi konkrétat. Össze se jöttem volna, illetve nem alakult volna ki komoly kapcsolat olyannal akinél azt látom, hogy trehány, lusta disznó, és mindent a nőtől vár el. Kb ennyi.

Mi heti váltásban csináljuk a házimunkát, 1 hétig én, 1 hétig a férjem, és így tovább. Kivétel a főzés, amit én szeretek csinálni, és a bevásárlás, amit a férjem intéz. Van annyira férfi, hogy nem nézné el a kanapén tespedve hogy én melózok otthon munka után, sose volt ilyen típus. Valószínű nevelés kérdése is, otthon is be volt fogva, ( ahogy anno én is kiskoromtól) és megszokta, ahogy azt is, hogy lehajtja a wc deszkát. Neki ez a természetes. Innen is köszi az anyósomnak😂

2023. szept. 27. 23:07
 24/25 anonim ***** válasza:
Sokan alapból iylenek.
2023. szept. 28. 05:27
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Férjem gyerekkorában 2 felnőtt és 4, sőt egy ideig 5 gyerek élt egy kb. 60 nm-es panellakásban egy kutyával (mozaikcsalád). Pillanatok alatt káoszba fulladt volna az életük, ha anyósom nem elég határozott a munkamegosztást illetően, és ezért rendkívül hálás vagyok neki. Élt is egyedül a férjem, már akkor is ismertem, voltam fent nála sokszor, teljesen normálisan rendben tartott otthona volt.

Nekem anyukám sajnos a "bármikor jöhet vendég, aki megnézi poros-e a polc" típusú, a lakás tisztasági szintjével kapcsolatban irreális elvárásokat támasztott, szóval úgy nőttem fel, hogy a hétvége elsősorban a bevásárlás-főzés-mosás-takarítás négyszögben telt. Nem élveztem, de közben meg olyan szinten belémplántálta ezt, hogy mikor már saját lakásom volt konkrétan bűntudatot éreztem ha a szombat délutánt nem polcok törölgetésével és vasalással töltöttem.

Ezekből nekem kellett engednem, lazulnom, bizonyos dolgokban pedig a férjemnek (pl. nem azért rázzuk ki, igazgatjuk el a ruhákat teregetés előtt, mert mániákusak vagyunk, hanem mert mondjuk egy begyűrödött zokniorr vizes marad és bebüdösödik, mehet újra a szennyesbe), azért volt pár "jól van az úgy" dolga, de tök jól beosztjuk a munkát. A pepecselős takarítási dolgok az én reszortom inkább, a nagyobb, lendületesen végezhetőek az övé, hatékonyabb is ezekben, én hajlamos vagyok elveszni a részletekben. Mosogatógépet, mosógépet beindítani a 21. században meg, na! Főzni is tud, de azt inkább úgy szoktuk, hogy ő előkészít, feldarabol mindent, zöldségeket ilyesmit, én meg megfőzöm. Vagy együtt főzünk. 5 évig voltam együtt valakivel, akivel 35 éves korában veszekedni kellett a szanaszét dobált ruhák és a 3 hétig nem takarított wc miatt, szóval rendkívül hálás vagyok a férjemnek, hogy nem ilyen! :D

2023. szept. 28. 09:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!