Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik borotvaljak a lábukat egy kapcsolatban tulajdonképpen a nők?
Hát nem tudom, de én nőként menekülök a szőrtelen csávóktól, elég fura szubkultúra nekem.
Nyilván ne legyen brutál szőrös a pasi, mint egy majom, de azért ne legyen már kisbabatestű, komolyan.
Nem mindenkinek van igénye arra, hogy összeszőrözze a lakást.
Amúgy, ők valószínűleg az izmaik mutogatása miatt szedik le.
Én nőként értékelném, ha a párom nem hagyna el több szőrt a lakásban, mint a macskáim. Nem a szörtől lesz valaki férfi. Régen rossz lenne.
Lehet más oka is, én pl amikor fociztam nyirtam, mert tépte a sportszár és könnyen begyulladtak tüszők ami nagyon xar.
Én amúgy géppel nyírom a testem a legtöbb helyen kb 1-2mm amit max hagy. Esztétikailag jobban tetszik, sokat hordok inget és ha nincs szőr sokkal kevéssé izzadok, főleg egy normális gátlóval kombinálva, kényelmesebb sportnál, nem csípi be semmi stb.
Higiénikusabb, könnyebben maradsz jó illatú, kiemeli az izmaidat, ha kicsit hosszabbra nyirod, pár mm még férfias is. Pengével én biztos nem szedem le semmimet, érzékeny is a borom meg ha pl ott lent megvágod magad attól nem leszel boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!