Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ugy döntünk nem bízunk a másikban szakítunk, ha meg úgy döntünk bízunk és vele vagyunk, tulajdonképpen csak rajtunk múlik egy kapcsolat a másiknak meg semmi köze hozzá?
Pl fejünkbe veszünk vagy ezt vagy azt. A másik vagy csal vagy nem. Mi hiszünk valamit, amit mi akarunk hinni.
Ha azt hisszük megbizhatatlan, szakitunk, ha meg azt hogy megbizhato elvagyunk a másikkal mint ostobaszerelmesek.
Valójában a másik meg csak egy x az egészben akire kivetítünk vag, ezt vagy azt? Vagy szerelmet vagy bizalmatlanságot vagy bizalmat?
Az egész kapcsolat csak a mi fejünkben létezik másiktól független?
Eddig ez a legokosabb kérdésed.
Szerintem ebben nagyon sok igazság van.
Én már sokszor mondtam hogy ne féltékenykedjenek inkább kamerázzanak be, engem az kevésbé zavarna. Akkor nem kell ilyeneken filózni. Lehet pl aludni rendesen, mert a kamerán látszik hogy ott alszok, nem csalom meg. Vagy hogy sportolok, vagy hogy eszek vagy házimunkázok.
Vagy meg kell érteni az ok-okozat összefüggéseket, de az pont eleinte nehéz, de később bele lehet jönni.
De ez a kérdés nagyon jó.
Nemrég pont ezen gondolkodtam én is.
Arra jutottam, hogy függ a másiktól/ a másik viselkedésétől persze, nem csak rajtam. De leginkább az számít, hogy mit mibe magyarázol bele.
Ha pl. nem adja oda a telefonját a kezedbe egyszer csak amikor belépsz a szobába csak gyorsan lezárja/leteszi, lehet azért mert valakivel kavar és majdnem lebukott vagy azért mert mondjuk épp egy meglepetés ajándékot/nyaralást foglal és nem akarja, hogy meglásd mert nem volt ideje kilépni belőle.
Ez már csak rajtad múlik, hogy előveszed e a féltékenységed firtatod a dolgot és kiderül mi is volt ez a dolog, vagy bízol benne és nem firtatod, hogy mi volt ez a hirtelenség.
De a másik úgyis olyan lessz számodra amit beleképzelsz, ha elkönyvelted csalfának akkor az is marad és mindenen féltékenykedni fogsz.
Igen.
Ezt jelenti az a szállóige is, hogy "nincs kanál".
Ez az egész duális világ, maga a dualitás illúzió.
Ugyanis a teremtett világ homogén, nem duális.
A dualitás az elmében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!