Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt a viselkedést? Miért viselkedik így, és mit szeretne tulajdonképpen?
Elöszőr is Meg-bo-csáj-tás.
Ha fontos neked akkor a legvérlázítóbb dolgot is meg kell bocsájtanod,de NEKI IS. Közösen!
Minek felelevenítgetni a múltat? Badarság!
Tiszta lappal kezdjetek!
Ezzel tárgytalan lenne sok vita kezdete.
Ha ismétlődne véletlen akkor emlékeztesd, hoppá.. várj csak.. ezt már lerendeztük.
Egymással való csúnya dolgoknak tegyetek pontot a végére.
Ha ez megvan? Őszinteség és céltudatosság.
Mit érzel irántam? Én mit érzek irántad?
Barátságot? Szeretetet? Szerelmet?
Sajnos férfival egy ilyet nagyon nehéz megbeszélni tudom.
Kerekperec mondja meg,hogy ő bizony többet szeretne vagy nem.
Mert ha igen álljon a sarkára és tegye oda magát,ha nem ne manipuláljon téged kétségek közt hagyva!
Az annó érzett és ki nem mondott érzelmek most csapódnak le.
Sok sikert! :)
Én már javasoltam neki,hogy kezdjük tiszta lappal.
Mostanában azt mondja,hogy elmúltak benne a dolgok a sok vita miatt.Mégsem úgy viselkedik,mikor találkozunk.Barátnak nem szeretne,annál több vagyok neki,azt tudom.
Azt hogy érted,hogy az annó ki nem mondott dolgok most csapódnak le?
Erre értettem :
"...kezdtem iránta érzéseket táplálni,aztán később kiderült,hogy ő is irántam.Most úgy van vele,hogy <--- ezeket >nem mondtuk ki<,hogy akkor ez a része annyiban is marad."
Tehát egyik sem merte/akarta még szóbahozni a témát,vagy még nem találta elég szorosnak a kapcsolatot ehez.
Hmm... szerintem fél a magánytól is,plusz ha esetleg új nőt akarna magának az új kapcsolat kialakítása miatti tortúrától. (rengeteg idő,pénz)
Te meg ott vagy neki,hiányzol is,szerintem szeret is, de azért csalódtatok is egymásban.
Hajlamosak a férfiak seveled,senélküledre ha félnek.
Szerintem fél attól,hogyha ilyen alapokra kötelezné el magát(heves viták,távolság) akkor megbánná és közös fájdalmat okozna ezzel végezne a barátsággal is.
Szerinte nekem kellett volna elsőre szerelmet vallanom,én arra vártam,hogy ő lépje meg ezt.Nem szeretne új nőt,ezt elmondta.Miből gondolod,hogy szeret?Mostanában azt mondogatja,hogy elmúlt.(viták miatt).
Kértem,hogy döntse el mi legyen.Egyszer úgy viselkedik,hogy nem igazán szeretne többet.Aztán úgy,mintha komolyabbat szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!