Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam átverve?
Szóval elmentünk nyaralni külföldre a párommal.
Mondta, hogy a végén elszámolunk és ketté osztjuk az összeget, senki ne járjon rosszul.
Oké, mikor hazaértünk, én leültem és végig számoltam a költségeket, kb. 50.000 ft-tal többet fizettem én.
Kértem páromat, üljünk le és közösen is nézzük meg a kiadásokat.
Na, ebből nem lett semmi, csak annyit mondott, hogy tudja, hogy tartozik nekem, de most kevés pénze maradt, ha lesz, odaadja.
Azóta is eltelt pár hét, kapott fizetést, de " elfelejtődött" a tartozás.
Nem akarok szarrágó lenni, de azért 50.000 Ft nem 500...
Plusz én nem ragaszkodtam volna a felezősdihez, ő akarta így ( talán,hogy ő járjon jól. Mivel én kiszámoltam,hogy ő jön nekem még, már nem is annyira fontos ez neki.)
Szerintetek paranoiás vagyok és át akar verni a kedves párom ( ő a férfi) , vagy engedjem el a dolgot?
Köszönöm a válaszokat!
Már elérte azt, hogy én érezzem magam szarul...
Folyton gúnyosan csipkelődik, hogy " na, mire fogod költeni a pénzt?". Meg érezteti,hogy meg van sértődve: nem bújik hozzám, nem szeretget, stb.
Én lennék a rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!