Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan érzem magam átverve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam átverve?

Figyelt kérdés

Szóval elmentünk nyaralni külföldre a párommal.

Mondta, hogy a végén elszámolunk és ketté osztjuk az összeget, senki ne járjon rosszul.

Oké, mikor hazaértünk, én leültem és végig számoltam a költségeket, kb. 50.000 ft-tal többet fizettem én.

Kértem páromat, üljünk le és közösen is nézzük meg a kiadásokat.

Na, ebből nem lett semmi, csak annyit mondott, hogy tudja, hogy tartozik nekem, de most kevés pénze maradt, ha lesz, odaadja.

Azóta is eltelt pár hét, kapott fizetést, de " elfelejtődött" a tartozás.

Nem akarok szarrágó lenni, de azért 50.000 Ft nem 500...

Plusz én nem ragaszkodtam volna a felezősdihez, ő akarta így ( talán,hogy ő járjon jól. Mivel én kiszámoltam,hogy ő jön nekem még, már nem is annyira fontos ez neki.)

Szerintetek paranoiás vagyok és át akar verni a kedves párom ( ő a férfi) , vagy engedjem el a dolgot?

Köszönöm a válaszokat!

2023. szept. 20. 09:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Már elérte azt, hogy én érezzem magam szarul...

Folyton gúnyosan csipkelődik, hogy " na, mire fogod költeni a pénzt?". Meg érezteti,hogy meg van sértődve: nem bújik hozzám, nem szeretget, stb.

Én lennék a rossz?

2023. szept. 21. 22:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Abban vagy hibás, kérdező, hogy még mindig egy ilyen simlis, megbízhatatlan alaktól várod a szeretetet, megértést vagy igazából akármit. Most komolyan, mekkora féregnek kell lenni ahhoz, hogy azért gúnyolódjon rajtad, mert te jogosan kérted a részed, amit ráadásul még ő erőltetett az elején, hogy legyen 50-50. És még simán a képedbe is hazudik, remélve, hogy te nem emlékszel az összegekre. Mi a fenéért vagy még együtt ezzel a trógerrel? Arra vársz hátha egyszer sikeresen fog meglopni vagy átvágni valami mással?
2023. szept. 22. 00:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, nem laktok együtt. Ne haragudj, ezt a kapcsolatot, amikor ilyen megalázóan bánnak veled, én nem tudnám folytatni. Ez később is gond lesz, hogy nem korrekt. Valahányas vagyok az elejéről 😃
2023. szept. 22. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!