Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem kicsit átverve magam?
tipikus friendzoneolt pincsikutya vagy. nem nez rad ferfikent mert nem viselkedsz ferfikent. egy ferfi nem hagyja, hogy jatszanak vele, te meg loholsz utana es korbenyalogatod. a csaj nem korrekt, mezesmadzagot huzogat elotted, de te meg hagyod. azt hiszed meg ha ossze is jonnetek, az ilyen lany nem ezt csinalna a te hatad mogott is, csak massal? gondolom van neha problemajuk, osszevesznek, es ilyenkor elovesz teged hogy fenyezd kicsit az egojat. nyisd mar ki a szemed.
es novessz tokot, hajtsd el!
Nem értem miért jelentene szakítást, hogy az egyik fél már szeretne házasságot a másik meg nem. Ez nálunk a kapcsolat elejétől így volt, van köztünk némi korkülönbség de soha nem jelentett szakítóindokot. Tudtuk, hogy egyszer majd lesz és kész, amúgy meg szeretjük egymást és úgy is együtt leszünk. Emiatt senki nem fog szakítani ha amúgy biztos a kapcsolatban. Te csak beleláttad ebbe amit bele akartál látni de szó sem volt szakításról, ez nagyon gyenge indok rá.
Vagy a B verzió, hogy a facebookra csak magamutogatás miatt kerültek fel a képek de nem őszinték.
Bármennyire is fájó az első válasz, igaza van. Béna és gyerekes voltál. Én is voltam hozzád hasonló helyzetben, csak nem 1 éven át.
Tanulnod kell belőle. Többet között azt, hogy határozottan fel kell vállalnod azt, hogy te mit szeretnél, nem pedig 1 éven át játszmázni és reménykedni.
Néha bókolás szörnyen kevés, ráadásul nem elég csak a belső tulajdonságait, dicsérned kell a külsejét is.
"biztos tisztában van vele, hogy én többet érzek iránta" 1 év után, még biztos sem vagy benne? 😂
Beszélned kell vele magatokról, a párkapcsolati dolgairól, rá kell terelned a témát arra, amit te szeretnél, mintha kiállnál magadért.
Nem vagyok én sem valami jó az ilyesmiben, kérlek javítsatok ki abban, amiben tévedtem, hátha én is tanulhatok.
Köszi a válaszokat!
#6 Próbáltam nem egyszer nem csetelgetni vele, de ha ír nem bírom ki, hogy ne válaszoljak. Direkt kikapcsoltam a chatet is, hogy ne lássam mikor elérhető. Szó sosem volt úgy kettőnkről, de érzem, hogy ő is többet akarna csak a barátja képben van. Volt egy olyan mondata is, hogy a srác biztos jó apa és férj lesz csak nem mellette, mert ő másra vágyik..szerintem ebből jogosan éreztem úgy, hogy akar valamit.
Ennek ellenére megpróbálok nem beszélni vele és elfelejteni, de úgy érzem ő lenne az Igazi, benne minden megvan, amire valaha is vágytam. Baromi nyálasan hangzik, de ez az igazság. Sajnos mióta ismerem nem is nagyon tudok úgy nézni egyetlen másik lányra sem.
kerdezd meg tole, "lesz-e olyan valaha hogy te meg en?"
a valaszabol vilagos lesz, hogy mit gondol rolad es a kapcsolatotokrol es ennek tudataban vagy tovabb allsz es keresel hozzad illot, vagy maradsz a haverja... ennel tobb ebbol nem lesz ha minden ugyanugy marad mint eddig
tessek kiugrasztani a nyuszit a bokorbol... tanacsolom ezt lanykent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!