Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem hogyan fog ezen túllépni?
Tényleg valakinek ez is baj? Eddig az volt a baj, ha a férj nem teremt megfelelő egzisztenciát, nem tudja eltartani a családi fészket. Inkább örüljön neki! Ha nem jó, válasszon csóró férfit.
Beszarás, mik vannak...
Ha lenne párom, engem nem zavarna, legalább ezen a téren nem lennének komplexusai 😀😀
Ha nagyon nagy a bérek közötti szakadék, ahhoz bizony jó nagy adag intelligencia szükséges, hogy ez ne váljon mindennapos problémává. Ha a felek megegyezés szerint fizetésükhöz mérten arányosan tesznek a közösbe, az a legideálisabb szerintem.
N
8. Ui: 7 diplomám van, egy részük elit amerikai és európai egyetemekről, és PhD-m is, szintén egy top 200 (európai) egyetemről. Olyan nő se kéne, akit ez zavar; olyan meg pláne nem, aki ezzel akar versengeni.
Amiben könnyű jobbnak lenni mint én: saját vállalkozás (ilyenem nincs, és nem is vagyok ügyes vállalkozó); vezetői karrier (ilyenem sincs, magas rangú “szaki” vagyok). => Szerintem engem zavarna, ha egy nő sikeres vállalkozó lenne vagy magas vezetői pozícióban ülne. De mindenben nem lehet jó lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!