Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A feleségem hogyan fog ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem hogyan fog ezen túllépni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A feleségemnél többet keresek. Ezt ő nehezen tudja megemészteni. Régebben fordítva volt a dolog. Engem akkor ez nem zavart, hogy ő többet keres. De mindketten már többször váltottunk munkahelyet. Csak nekem jobban sikerültek. Rosszul esik, hogy nem tud örülni a sikeremnek hanem még nekem kéne rosszul éreznem magam e miatt. Ez normális hogy a pár egyik fele irigykedik a másik sikerére?

2023. szept. 7. 14:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%

Nem irtal részleteket.

Lehet azert tudsz keresni mert ő meg ingyendolgozik gyereket nevel otthon de még a fizuját se kapja meg csak annak kisrészét.

Es csak miatta tudsz lehet melozni mert ő vigyaz a kolykeidre es szitterdijat se kap.

Sokminden lehet a hatterben persze azt nem irid le..

2023. szept. 7. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Valami biztos van a háttérben,amit elhallgatsz..
2023. szept. 7. 22:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szegényke.. majd csak túllép azon, hogy a férje egy sikeres ember... Mindjárt megsajnálom...
2023. szept. 8. 07:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nincs gyerekünk. Mindketten alkalmazottakként dolgozunk.
2023. szept. 8. 14:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én is berághatok a férjemre mert a többszörösét keresi mint én…

Szerintem nincs azzal gond, csak ne éreztesd vele hogy is mondjam, ne vágd a fejéhez….

2023. okt. 2. 20:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor általában azzal van a baj, hogy rosszabb helyzetekben a másik a fejéhez dobálja. Nekem is volt olyan párom aki sokszorosát kereste, mint én, és mindig mondta hogy neki ez így tök oké, én ne aggódjak ezen. Aztán mikor szar kedve volt akkor én voltam a szar szemét, aki lehúzza, és neki nem éri meg. Volt, hogy nem mentem vele utazásra mert én nem tudtam volna beleadni, aztán mikor egy masik utazás során rávett, hogy menjek el vele, majd fizet mindent, akkor nekiált velem fölényeskedni külföldön.

Azt nem írtad, hogy te felhasználod e ezt a másik ellen…

2023. okt. 3. 04:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, miért zavarja ez a feleséged? Csak maga a puszta tény, tehát versengeni szeretne veled karrier tekintetében? Vagy nem érzi saját magát a helyén, elégedetlen a munkájával? Vagy vannak viták a pénz körül, a költségek megosztása tekintetében? Ezek mind fontos szempontok.
2023. okt. 3. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!