Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Volt már párod lelkileg mélyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már párod lelkileg mélyen?

Figyelt kérdés
Hogyan segítettél? Meddig tartott?
2023. aug. 29. 10:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De szerintem ezt csak a fennálló problémák és helyzet miatt mondja. Mert a reakciói mást mondanak
2023. aug. 29. 12:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Milyen reakciók? Beléd kapaszkodik? Tőled várja a boldogságot?
2023. aug. 29. 12:27
 13/19 anonim ***** válasza:

szerintem ezt csak a fennálló problémák és helyzet miatt mondja

Szerintem meg nem akarod elfogadni, hogy eltávolodott és nem akar téged.

2023. aug. 29. 12:56
 14/19 anonim ***** válasza:
2023. aug. 29. 14:16
 15/19 anonim ***** válasza:

Én generalizált szorongásban és szorongásos depresszióban szenvedek 15 éves korom óta. Pszichiátrián kezeltek, azóza szendek SNRI antidepresszánst meg rivotrilt. Jól funkcionálokbl már, ha csak magamról van szó (kiválóan ellátom a munkám és rendezem az életem), de a kapcsolataim végül ezért mentek tönkre, meg is értettem őket, mert egy olyan betegséggel élő emberrel, mint én, bármekkora is a szerelem/szeretet, egy idő múlva az élet ellehetetlenül. Jó is, hogy otthagytak és találtak, akivel van jövő. Én immár 8 éve ezért nem is próbálkozom, jobb mindenkinek. Utólag bánom, hogy velem cs*szték el az értékes idejüket.

38/f

2023. aug. 29. 16:16
 16/19 A kérdező kommentje:
15ös sajnálom
2023. aug. 29. 16:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Hajj, ne sajnáld, mindenkinek megvan a maga keresztye, ha közhellyel akarok élni.
2023. aug. 29. 16:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Az enyém azért van rosszul, mert meghízott és csak dolgozik. Kicsit elakadt és tovább is akar tanulni. Haladna de lusta is. Megkérdeztem, hogy hogyan tudok segíteni, de azt mondta ez nem rajtam áll, hanem rajta.

Szerintem én csak emlékeztetni tudom a céljaira és bíztatni.

2023. aug. 30. 17:43
 19/19 anonim ***** válasza:

#5 Mindenki a saját ütemében halad. Nem lehet embereket összehasonlítani.

Lehet, hogy van aki boldognak tűnik jelenleg, de sokszor csak a szép látszatot mutatják az emberek. Minden embernek vannak problémái.

Mindenki azt akarja amilye nincs, elégedj meg és tedd jobbá azt amid jelenleg van.

Van aki mutatja, hogy halad az életben, de közben gyerekes a személyisége vagy éppen egy egosita tuskó. Van aki piál vagy vásárlás mániás, mert csak ezek teszik boldoggá és hiába a csilivili insta.

25 éves vagyok és hiába látom, hogy milyen szép valaki élete, ha tudom, hogy láncdohányos akkor csak arra tudok gondolni, hogy nem figyel az egészségére és belül szó szerint rohad. Nincs ereje tenni a függősége ellen.

Nem kell az embernek sajnáltatni magát, még ha irigy is valakire akkor motiválnia kellene.

Mindenki más lelki fejlődési szakaszban van és mindenkinek más idő kell, hogy megtanulja a dolgokat. Lehetetlen összehasonlítani magunkat egymással. Ha mélyen vagytok támogassátok egymást, ketten mindent meglehet oldani egy kapcsolatban. Nem kell egyedül csinálni semmit.

2023. aug. 30. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!