Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire fontos, hogy a párotok hogy rendezi be a közös élettereteket?
Egy közös lakásra/házra gondolok, ahova együtt költöztök, nem pedig eleve valamelyikőtöké. Beleszóltok a lakberendezésbe, a dekorba vagy a párotokra hagyjátok (a jó ízlés keretein belül) és esetleg ha valami nem tetszik, csak azt tesztek szóvá?
Tehát mindenre gondolok, kezdve a konyha berendezésétől a folyosón lévő szőnyegen át a hálószobában az ágynemű színéig.
"Én nem vagyok meleg, és mégis szeretem. Nem mit vettél észre."
Vagy ő (ha pasi), vagy a pasija (ha nő), egy érdektelen szar, és rajtad veri le ezt.
Én őszintén szólva sajnálom az időt, amit erre kellene szánni, ezért magamtól ebbe minimális erőt fektetek csak. Nekem egy szék egy használati tárgy, lesz*rom hogy néz ki, csak lehessen rajta ülni, sőt mivel pici a lakás, inkább azt néztem amikor vettem, hogy minél kevesebb helyet foglaljon el a térből. Nincsenek képek a falamon, max egy-két polcon egy-egy darab. Összesen 3 dolog van a falaimon, egy felesütős falióra, meg két lebegő polc amin a hangfalaim és az erősítőm található. Függönyöket is egy lánybarátom varrt nekem, mert egyszer látta azokat, amik a lakásban voltak és mondta, hogy ő még a tudatot sem bírja, hogy így néznek ki, hiába nem ő nézi :D
Nekem teljesen a praktikum az első. Minél kevesebb bizbasz van, annál kevesebb dolgot kell felpakolni/portalanítani takarításkor. Ha a robotporszívót körbe akarom engedni a lakáson akkor szó szerint 5 dolgot kell feltenni a kanapéra meg a hálóban az ágyra, és már mehet is :D
Ettől még nem vagyok igénytelen szerintem, mint ahogy az itt válaszolók sugalmazzák, csak nekem más a fontos. Nekem a céltalan vásárolgatás (=azért veszek meg valamit, mert éppen megtetszik, nem azért, mert szükséges/hasznos) kínszenvedés, de megértem, hogy másnak meg hobbi. Nekem is van sok hobbim, csak nem ez, így inkább a számomra kedves elfoglaltságokra szánok időt, a többire meg csak amennyit muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!