Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk, nektek mennyire fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mennyire fontos, hogy a párotok hogy rendezi be a közös élettereteket?

Figyelt kérdés

Egy közös lakásra/házra gondolok, ahova együtt költöztök, nem pedig eleve valamelyikőtöké. Beleszóltok a lakberendezésbe, a dekorba vagy a párotokra hagyjátok (a jó ízlés keretein belül) és esetleg ha valami nem tetszik, csak azt tesztek szóvá?

Tehát mindenre gondolok, kezdve a konyha berendezésétől a folyosón lévő szőnyegen át a hálószobában az ágynemű színéig.

2023. aug. 28. 11:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%
Meleg férfiak jobban szeretnek lakberendezni, azt vettem észre.
2023. aug. 28. 12:58
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
Én nem vagyok meleg, és mégis szeretem. Nem mit vettél észre.
2023. aug. 28. 12:59
 13/18 anonim ***** válasza:
* tudom
2023. aug. 28. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Együtt kiválasztjuk a dolgokat, majd megvesszük.
2023. aug. 28. 14:50
 15/18 anonim ***** válasza:
28%

"Én nem vagyok meleg, és mégis szeretem. Nem mit vettél észre."

Vagy ő (ha pasi), vagy a pasija (ha nő), egy érdektelen szar, és rajtad veri le ezt.

2023. aug. 28. 16:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Én őszintén szólva sajnálom az időt, amit erre kellene szánni, ezért magamtól ebbe minimális erőt fektetek csak. Nekem egy szék egy használati tárgy, lesz*rom hogy néz ki, csak lehessen rajta ülni, sőt mivel pici a lakás, inkább azt néztem amikor vettem, hogy minél kevesebb helyet foglaljon el a térből. Nincsenek képek a falamon, max egy-két polcon egy-egy darab. Összesen 3 dolog van a falaimon, egy felesütős falióra, meg két lebegő polc amin a hangfalaim és az erősítőm található. Függönyöket is egy lánybarátom varrt nekem, mert egyszer látta azokat, amik a lakásban voltak és mondta, hogy ő még a tudatot sem bírja, hogy így néznek ki, hiába nem ő nézi :D

Nekem teljesen a praktikum az első. Minél kevesebb bizbasz van, annál kevesebb dolgot kell felpakolni/portalanítani takarításkor. Ha a robotporszívót körbe akarom engedni a lakáson akkor szó szerint 5 dolgot kell feltenni a kanapéra meg a hálóban az ágyra, és már mehet is :D

Ettől még nem vagyok igénytelen szerintem, mint ahogy az itt válaszolók sugalmazzák, csak nekem más a fontos. Nekem a céltalan vásárolgatás (=azért veszek meg valamit, mert éppen megtetszik, nem azért, mert szükséges/hasznos) kínszenvedés, de megértem, hogy másnak meg hobbi. Nekem is van sok hobbim, csak nem ez, így inkább a számomra kedves elfoglaltságokra szánok időt, a többire meg csak amennyit muszáj.

2023. aug. 30. 00:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A férjem az autót szereti cicomázni, illat, matrica, erősítő basszus, kisbigyó mindig vesz bele valamit, de a lakásba soha semmit nem jutna eszébe venni.
2023. aug. 30. 08:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Semennyire. Ki nem állhatom ha berendezik az életterem.
2023. aug. 31. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!