Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi aki vállalja, hogy fontos neki hogy a nő mennyit keres? Felezteti a kiadásokat a kapcsolatban stb.
Nem fontos, de felezve a közös fogyasztásból adódó kiadás.
A többi meg magánügy-kiadás egyénenként.
Nekem fontos, hogy mennyit keres. De ez nem egyenlő azzal, hogy az lenne fontos, hogy sokat - vagy egy X érték fölött - keressen.
Keressen annyit, de főleg tudjon úgy bánni a pénzzel, hogy kijöjjön a hónap végén, meg tudjon élni egyedül. Ez a fontos.
Olyan nővel nem akarok kezdeni, aki tudja, hogy nincs sok pénze, de azért "ezt most megérdemlem" alapon hónap elején veszi a lazacot, tonhalat, 800 forintos kávékat, aztán hónap végén meg bajban van.
Viszont ha megvan a pénzügyileg tudatos nő és összeköltözünk meg minden, akkor tök fölösleges felezni, legyen közös kassza. Tudom, hogy jól bánik a pénzzel, innentől kezdve nincs akadálya, hogy megosszam a magamét vele.
9, jah, valószínűleg:D Dehát nem kutathatom ki mindnekinek a családi vagyonosodási történetét, nomeg semmi garancia nincs rá, hogy tényleg ez okozza. Az én családom is csóró volt, de talán pont ezért tanultam meg bánni a pénzzel, mert anyám erre tanított.
De ja, én is láttam olyan párost, ahol a 160at kereső pedagógus lánynak kellett hó végén kisegítenie a 350-400at kereső banki hitel rizikóelemző párját... Ilyen beosztásban ennyire pénzügyi analfabétának lenni bmeg:D
Pénzügyileg tudatosnak lenni szexi. A pénzhez hülyének lenni meg rohadt ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!