Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire fontos a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a párod visszajelzése a külsődről?

Figyelt kérdés
Ha negatívan mond teszel ellene vagy sem?
2023. jan. 6. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:

semennyire.

F

2023. jan. 6. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Már ismerkedési fázisban is fontos, akinek nem tetszik össze se jönnék vele.
2023. jan. 6. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, mikor mondja es mire. Kapcsolat elejen azt keresem, akivel kolcsonosen bejovunk egymasnak, nem azt, akinek jo lennek, ha ez meg az mas lenne.

Evek utan, ha elobb eszrevesz negativ valtozasokat, akkor lehet, hogy teszek ellene, de kritikusabb vagyok magammal, mint o velem, szoval ilyenre meg nem volt pelda.

2023. jan. 6. 21:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát amit én nem tudok megérteni hogy tudja milyen volt fizikailag mikor vékonyabb volt, mint a mostani fizikai állapota..nem érzi a kettő közti különbséget..
2023. jan. 6. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem mond rosszat, sőt, csak jót mond, mindennap elmondjuk egymásnak, hogy mennyire tetszik a másik. Pedig mindketten felszedtünk 10 kilót, én eleve már szép szóval husi voltam (ami neki tetszik), ő vékony volt. De együtt adjuk le. Nem mondta, hogy kéne, csak magamnak akarok tetszeni. Én sem mondom neki, hogy fogyjon le, nekem így is tetszik nagyon.
2023. jan. 6. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!