Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire fontos h nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos h nőnek lásson a párod?

Figyelt kérdés

Nincs köztünk szex. Az igazság h nem látom nőnek. Attól tartok ha ezt elmondanám megbàntanám.

Állandóan csak mackónadrágban látom, ami kövéríti de amúgy se vékony. Vagy azt hallom hcez fáj az fáj..igazán nem foglalkozik magával az alapon kívül.

2023. jan. 14. 23:10
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
78%
Hát mivel az vagyok, nehéz lenne másnak látnia. Én soha nem értettem ezt a nőnek/férfinak érzem magam, nőbb/férfibb vagyok ettől dolgot.
2023. jan. 14. 23:13
 2/35 anonim ***** válasza:
56%
Nekem fontos, hogy nőcis legyek otthon is. Könnyü belekényelmesedni egy kapcsolatba sajnos. Finoman rá kellene vezetni, hogy legyen csinosabb. Anyja, testvére, barátnő nem tudna segíteni? Ha te mondod, biztos megsértődik. Szex hiány nem zavarja?
2023. jan. 14. 23:15
 3/35 anonim ***** válasza:
87%
És te férfiként viselkedsz?
2023. jan. 14. 23:15
 4/35 anonim ***** válasza:
78%
Tedd feljebb a fűtést, problem solved.
2023. jan. 14. 23:26
 5/35 anonim ***** válasza:
80%

"Hát mivel az vagyok, nehéz lenne másnak látnia. Én soha nem értettem ezt a nőnek/férfinak érzem magam, nőbb/férfibb vagyok ettől dolgot."

az az állapot, amikor a párod számára már igazából semleges a nemed, amikor akár lehetnél egy vele egyező nemű haverja vagy családtagja is. nem egy nyerő helyzet.

2023. jan. 15. 02:03
 6/35 anonim ***** válasza:
93%

"Nincs köztünk szex. Az igazság h nem látom nőnek. Attól tartok ha ezt elmondanám megbàntanám."

mert az talán nem fájó, hogy egyre apad a vonzalom, egyre kevesebb a szex, végül szépen elhidegültök egymástól vagy átalakul a kapcsolat testvéri jellegűvé?

nosza, tessék szépen szóba hozni a dolgot. kommunikáció a jó kapcsolat alapja. egyúttal legyen benned kellő érzékenység, és akkor csak a szükséges mértékben lesz fájó neki.

2023. jan. 15. 02:06
 7/35 anonim ***** válasza:
82%

"az az állapot, amikor a párod számára már igazából semleges a nemed, amikor akár lehetnél egy vele egyező nemű haverja vagy családtagja is. nem egy nyerő helyzet."

De ez nem befolyásolja azt, hogy én hogy látom vagy érzem magam. Ha valakinek csak a 45 kilós, 24 éves lányok a nők, attól én még nőnek érzem magam, és nem csorbul az érzés.

2023. jan. 15. 02:57
 8/35 anonim ***** válasza:
91%
Hat adsz neki penzt ruhakra, fodraszra, kormosre, sminkre? En meg egy gazdag not se lattam aki ha buntudat nelkul elmehet vasarolni, nem vesz maganak szep dolgokat. Vegyel neki vasarlasi utalvanyokat pl douglas parfumeriaba, nocisebb ruhaboltokba.A noknek a szepitkezes koltseggel jar es ezert nem teszik. Szoval csak rajtad all...
2023. jan. 15. 07:12
 9/35 anonim ***** válasza:
94%

Te minek látod magad, amikor párkapcsolatban vagy valakivel, aki nem nő? Mit keresel benne,mit vársz egy kapcsolattól?

Sok pasi várja el, hogy a csaja legyen a pótanyuka. Forogjon a konyhában, főzze a kedvencét, segítsen neki ebben-abban, tartsa rendben a kecót, gondoskodjon a tiszta ruháról, ugrálja körbe, ha beteg, álljon a rendelkezésére első füttyre mindenben. Cserébe egy kedves szót, egy bókot, egy nyakra puszit, egy kis ajándékot, vagy romantikus randit nem kap.

Mitől lenne ő nő melletted? Úgy kezeled, mint egy gavallér az első randin? Vagy pattogtatod, mint egy hisztis, elkényeztett kisgyerek?

Haver, ha nem vagy férfi, nem lesz melletted nő. Ahogy kinéz, az a kapcsolat tükre.

Nyugi, majd más megdugja, visz virágot, bókol neki, nyitja a kocsi ajtót, és teljesen ki fog virulni.

2023. jan. 15. 08:07
 10/35 anonim ***** válasza:
73%

A nőt a férfi teszi azzá.

Majd megd.gja más engedd el.

2023. jan. 15. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!