Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos h nőnek lásson a párod?
Nincs köztünk szex. Az igazság h nem látom nőnek. Attól tartok ha ezt elmondanám megbàntanám.
Állandóan csak mackónadrágban látom, ami kövéríti de amúgy se vékony. Vagy azt hallom hcez fáj az fáj..igazán nem foglalkozik magával az alapon kívül.
Mi szomorú? Hogy tenni kell azért egy kapcsolatban, hogy a másik jól érezze magát és ragyogjon? Hogy hatással van az életünkre a párkapcsolat? Hogy arra még hatással van a párunk?
Szerintem meg ez lenne a normális, hogy kölcsönösen teszünk bele, együtt toljuk a szekeret, hogy haladjon. Ne mondja senki, hogy neki mindegy, hogy ha megold egy problémát, akkor a párja elismeri vagy lekicsinylő. Ha valamiben erőn felül teljesített, akkor megdicséri vagy le se... Utóbbi esetben meg minek nevezzem a páromnak és miért legyek vele?
Ugyanígy az is kölcsönös, hogy egymás mellett mennyire vagyunk nő és férfi, mennyire működik az a bizonyos kémia.
Mondom, nem tudom értelmezni ezt a mennyire nő/férfi dolgot. Nekem egy nap nem volt az életemben, hogy ne 100%-os nőnek érezzem magam, hisz az vagyok.
Szomorú, hogy ez a jelenség létezik.
Valószínűleg egyszerűen másképp értelmezzük azt, hogy nőnek érzi magát valaki. Ennyire egyszerű.
#28 Nem vesztett a nő semmit. Borzasztóan felszínes vagy és figyelmetlen. Azzal a cipővel te magad akartad meglepni. Miközben tudtad, hogy ő nem fog örülni neki.
A nőiesség nem a ruhán meg a sminken múlik. Ha neked igen, akkor eleve össze se kellett volna vele jönnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!