Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire fontos h nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos h nőnek lásson a párod?

Figyelt kérdés

Nincs köztünk szex. Az igazság h nem látom nőnek. Attól tartok ha ezt elmondanám megbàntanám.

Állandóan csak mackónadrágban látom, ami kövéríti de amúgy se vékony. Vagy azt hallom hcez fáj az fáj..igazán nem foglalkozik magával az alapon kívül.

2023. jan. 14. 23:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi szomorú? Hogy tenni kell azért egy kapcsolatban, hogy a másik jól érezze magát és ragyogjon? Hogy hatással van az életünkre a párkapcsolat? Hogy arra még hatással van a párunk?

Szerintem meg ez lenne a normális, hogy kölcsönösen teszünk bele, együtt toljuk a szekeret, hogy haladjon. Ne mondja senki, hogy neki mindegy, hogy ha megold egy problémát, akkor a párja elismeri vagy lekicsinylő. Ha valamiben erőn felül teljesített, akkor megdicséri vagy le se... Utóbbi esetben meg minek nevezzem a páromnak és miért legyek vele?

Ugyanígy az is kölcsönös, hogy egymás mellett mennyire vagyunk nő és férfi, mennyire működik az a bizonyos kémia.

2023. jan. 15. 14:15
 22/35 anonim ***** válasza:
21%

Mondom, nem tudom értelmezni ezt a mennyire nő/férfi dolgot. Nekem egy nap nem volt az életemben, hogy ne 100%-os nőnek érezzem magam, hisz az vagyok.

Szomorú, hogy ez a jelenség létezik.

2023. jan. 15. 14:19
 23/35 anonim ***** válasza:
78%

Valószínűleg egyszerűen másképp értelmezzük azt, hogy nőnek érzi magát valaki. Ennyire egyszerű.

2023. jan. 15. 14:30
 24/35 anonim ***** válasza:
17%
Én úgy értelmezem, mint pl. barna szeműnek érzem magam. Az vagyok. Ez nem tud változni.
2023. jan. 15. 14:34
 25/35 anonim ***** válasza:
35%
Valoszinuleg nekednem akar tetszeni. Ez osztonos a noknel, hogy ha csalodnak egy pasiban, mar nem akarnak tetszeni neki.
2023. jan. 15. 17:36
 26/35 anonim ***** válasza:
27%
Az én párom férfi, ezért baj lenne ha nőnek látnám, amúgy kérdező vegyél sztreccs farmert a párodnak, vagy olyan pamut nadrágot ami csinos. Bemész a ruhaboltba, megveszed, becsomagolod, átadod.
2023. jan. 15. 19:16
 27/35 anonim ***** válasza:
97%
Én nagyrészt melegítoben vagyok, és mégis mindig taperol a férjem. 😀😁Úgy nem megyek el mellette, hogy ne nyúljon ide vagy oda. Te már nem kívánod, és nem szereted szerintem.
2023. jan. 15. 20:53
 28/35 anonim ***** válasza:
32%
Én emiatt léptem ki a régi kapcsolatombol.Jeleztem neki, hogy ne elnyott pólók a, meg szakadt melegítoben legyen... Vettem neki sminkeket, új ruhákat, elvittem vásárolni,neki mindig melegito kellett,meg sportcipo. Ha alkalomra kellett menni, is gáz volt. Minden havernak a nője szoknya, csinos magassarkú, csak ő jött melegito felsőben, és sportcipobe.. Meguntam. Nem tudtam kívánni. Nem akart egyáltalán adni magára, akármennyire is felajanlottam, higy fizetem.Egyszer vettem neki egy csinos magassarkú szandált, aminek szép köves panjai voltak,levagta és otthon hasznalta papucsnak. Szóval nem midneki olyan, hogy akarja ezeket a nőies dolgokat hasznalni.
2023. jan. 15. 21:01
 29/35 anonim ***** válasza:
82%

#28 Nem vesztett a nő semmit. Borzasztóan felszínes vagy és figyelmetlen. Azzal a cipővel te magad akartad meglepni. Miközben tudtad, hogy ő nem fog örülni neki.

A nőiesség nem a ruhán meg a sminken múlik. Ha neked igen, akkor eleve össze se kellett volna vele jönnöd.

2023. jan. 15. 22:02
 30/35 anonim ***** válasza:
17%
Amikor osszejottunk, Felvett ilyen dolgokat. Csak aztán egyre jobb volt neki bő pólóban, melegítoben. Alkalmakra is úgy jött mint aki nagytakarítani készül.
2023. jan. 15. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!