Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire fontos h nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos h nőnek lásson a párod?

Figyelt kérdés

Nincs köztünk szex. Az igazság h nem látom nőnek. Attól tartok ha ezt elmondanám megbàntanám.

Állandóan csak mackónadrágban látom, ami kövéríti de amúgy se vékony. Vagy azt hallom hcez fáj az fáj..igazán nem foglalkozik magával az alapon kívül.

2023. jan. 14. 23:10
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
45%

"Nincs köztünk szex. Az igazság h nem látom nőnek. Attól tartok ha ezt elmondanám megbàntanám."

Mucika, köztetek nem azèrt nincs szex, hanem mert ő gyereket akar, te meg nem, tablettát már nem szed, te meg cse.el venni gumit. Nem kell itt a mellèbeszèlès.

Persze többek között az alakjával is bajod van, az ok, de szex nem azèrt nincs.

2023. jan. 15. 09:20
 12/35 anonim ***** válasza:
68%

Én meg eléggé fiús vagyok, mégis kíván a párom (pedig nem biszex, sem meleg). Általában férfias ruhákban vagyok és a hajam is elég rövid. Fehérnemű is csak sportmelltartó meg női boxer. Eddig egyszer sem mondta hogy nem kíván.

24/nőstény

2023. jan. 15. 10:24
 13/35 anonim ***** válasza:
18%

Az ő baja ha olyannal van akit nem szeret nem kíván és megalkuvó.

Nem vennék ilyeneket magamra van másik 500 pasi aki szeretne kíván.

2023. jan. 15. 10:31
 14/35 anonim ***** válasza:
69%

"De ez nem befolyásolja azt, hogy én hogy látom vagy érzem magam. Ha valakinek csak a 45 kilós, 24 éves lányok a nők, attól én még nőnek érzem magam, és nem csorbul az érzés."

ami tök jó, de a gyakorlatban a legtöbb embernél igen sok múlik azon, hogy egy komoly kapcsolatban/házasságban a párjától (aki normál esetben a hozzá legközelebb álló személy) milyen visszajelzések érkeznek.

2023. jan. 15. 12:02
 15/35 anonim ***** válasza:
71%

"A nőt a férfi teszi azzá."

Ez így van, élő példája vagyok ennek a modnatnak.

Ha nem érzi, hogy melletted nő lehet, akkor nem is lesz az.

Kommunikálni kéne, meg esetleg együtt elmenni ruhát venni, dicsérni, vigyél neki 1 rúzst, hogy próbalja meg, szerinted jól állna, virágot a virágnak, hogy érezze is, hogy nő, stb...

2023. jan. 15. 13:10
 16/35 anonim ***** válasza:
96%
#15 ez elméletben nagyon szép, gyakorlatban ez a "ruhát veszünk, virágot viszünk, rúzsozunk, bókolunk" téma csak azoknál a nőknél működik, akikhez alaptermészetileg közel állnak a klasszikusan nőiesnek tartott dolgok.
2023. jan. 15. 13:15
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

szóval kérdező, továbbra is kommunikáció, és azt kéne megtalálni, mi az, ami az ő természetéhez is passzol és a te ízlésedhez is.

egyébként egész egyszerű dolgok is segíthetnek. például a mackónadrág szerintem is tökéletes vágyölő, ellenben a cicanadrág hasonlóan kényelmes, de egyúttal sokkal vonzóbbnak és nőiesnek találom benne a páromat.

2023. jan. 15. 13:17
 18/35 anonim ***** válasza:
18%

"gyakorlatban a legtöbb embernél igen sok múlik azon, hogy egy komoly kapcsolatban/házasságban a párjától (aki normál esetben a hozzá legközelebb álló személy) milyen visszajelzések érkeznek."

Mi múlik ezen?

2023. jan. 15. 13:18
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

#18:

Rengeteg. Önbizalom, önbecsülés, libidó, nőiesség/férfiasság, vonzalom, a kapcsolat minősége, stb.

Vagy te azt látod, hogy az a nő ragyog, aki egy elnyomó, mérgező kapcsolatban van? Vagy hogy nincs hatással az önbizalomra, ha valakinek a szexuális közeledését mindig elhárítja a párja?

A kérdező által leírt kapcsolat gyakorlatilag véget ért. Már az őszinteség, a bizalom vagy a tisztelet sincs meg benne. Abszolút rejtély, hogy minek vannak együtt, és miért nem lépnek ki.

2023. jan. 15. 13:38
 20/35 anonim ***** válasza:
21%
Ez szomorú. Főleg az önbizalom. Azt soha nem szabad másnak adni.
2023. jan. 15. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!