Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos férfiként, hogy a partnered kimondja hogy szeret vagy szerelmes beléd?
Nekem barátnőm például elég ritkán mondja. Kimutatni persze annál többször. De megvan egyébként az oka, elég mostoha körülmények között nőtt fel, nagyon furcsa neki az érzelmekről beszélni, főleg, hogy kevés pozitívumban volt része. Még az előző párkapcsolatában is csak kihasználták, és megalázták.
Aztán egyszer összeszedte a bátorságát, és kimondta.
Nem vagyunk egyformák. Nyilván az sem ideális, ha valaki soha nem mondja ki, de szerintem a fontosabb, hogy éreztesse, és hogy harmonikus legyen a kapcsolat.
nekem az utolsó 2 kapcsolatomban maguktól soha nem mondták, 7 évvel ezelőtti párom sokszor mondta, éppen ezért volt némi hiányérzetem. Persze nem vagyok telhetetlen, jól vagyok tartva, egy rossz szavam nincs. Amikor én kedveskedek vagy megnyilatkozom azt mindig próbálják valahogy viszonozni, de maguktól soha nem mondanak ilyesmit, nagyon ritkán kapok olyat hogy hiányoztál, de azt is 1 hét távollét után.
Jelen esetben azért volt kínos, mert a többi 3 páros kapásból vágta, hogy mit is mikor mondtak egymásnak, picit kellemetlen szitu volt, de attól még az igazság fájhat. Persze megkaptam, hogy amikor hazaérkezem és meleg étellel vár és megcsókol az olyan mintha azt mondaná, hogy szeretlek, de nem mondja ki.
A barátnőmmel sokat beszélgetünk. Ilyen témákról is, mert még a kapcsolat elején vagyunk. Szerintem ezek a lelki beszélgetések fontosabbak egy nőnek, mint hogy napi szinten mondjam neki, hogy szeretem. Emellett igyekszem a tetteimmel bizonyítani, hogy mennyire fontos nekem. Én sem várom el, hogy mondogassa. Látom én azt jól, ahogy vacsorával vár, reggelit készít, felteszi a kávét, na meg ahogy csókol.
45F
"nagyon ritkán kapok olyat hogy hiányoztál" + olyat, hogy szeret.
Mondd meg neki, hogy ez nagyon jólesne neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!