Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok olyan nőről aki szülés után 3 ével még kövérebb mint volt ?
Akkor nagyon sokat kell ennie? Nem tudom, nálam lementek a kilók, de az ember alakja már nem lesz ugyanolyan.
Nem gondolok semmit, valószínű, ideje sincs magára.
Nekem rejtett pajzsmirigy gondjaim voltak. Vagy 20 evig mire kiderult. (A terhesseg hoza elo) Ha lefogytam nagy nehezen elojott ha visszjottek a kilok rendbe jott. 2 ev volt mire rajottek. Most szedek ra bogyot es dietaznom kell.
Lassan de alakul.
Hashimoto - keress ra.
Megvan a lehetősége?
Tehát apuci besegít a háztartásban, a gyereknevelésben és ugyanúgy érezteti vele, hogy szereti és támogatja?
Nem ez szokott lenni az általános. A "lustaság" mögött pedig nem a tenni nem akarás a legnagyobb visszatartó erő.
30-40 kgt szedett fel?? Azért az már durva. Ráadásul 3 év alatt.
Én most vagyok annyi, mint a szülési súlyom, gyerek előtt 45 voltam, szülés után 52, most meg 62, de azóta eltelt majd 10 év, és örülök is, hogy "felnőtt nő" súlyom lett, nem akarok vékony szálkás tininek látszó testet, hogy mindenféle beteg alak gerjedjen rám megint. De 30-40kg plusz 3 év alatt az szerintem már veszélyesen sok rövid idő alatt, mintha minden évben ráraknának egy 2 éves gyereket. Én kivizsgálást javasolnék neki, IR kialakulhat szülés után is, de mindenképp megemlíteném. Császárral szült? Ők könnyebben híznak, alig tudnak mozogni gyerek után.
Jáj te is azt keresed mivel állj bele a másikba aki a kölykeiddel vergodik hogy másba márthasd?
Ha nem ezt, akkor màst találnál benne. Pl hogy levegőt vesz az is zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!