Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szülés után is ugyanannyira vonzónak találjátok a párotok testét vagy kevésbé? Esetleg még jobban?
Igaz nő vagyok, szóval bocsi, ha nem érdekel a vélemenyem 😅
Férjemmel mindig is vonzónak találtuk egymást. Szülés után én depresszióba estem a testem miatt. Sosem volt kockás hasam, vagy s-es méretem. De szülés után nem tudtam tükörbe nézni. Vagy ha mégis belenéztem csak bőgtem. Löttyedt volt a hasam, csíkos mindenem.
Férjem volt az, aki kirángatott ebből. Minden nap elmondta milyen szép vagyok, és hogy ezek a "hibák" helyrejönnek.
Most 1 éves a fiunk, az alakom totál visszanyertem, a csíkjaim eltűntek. Férjemmel azóta többet is szeretkezünk, ölelkezünk, mint gyerek elött. Sokszor elmondja büszke rám, hogy gyerek után is tartom magam (körülöttünk van pár anyuka, akivel egyidős a gyerekünk, kb minden anyuka +10-20kg-val rendelkezik a mai napig. Én kilóra annyi vagyok, mint szülés elött)
Minden szex alkalmával elmondja párom, hogy mennyire tetszem neki, mennyire izgató a testem számára.
Imádom, hogy ő a párom 😍
Kedves 4es!
Nő vagyok, és ha szeretnéd képet is küldök a hasamról 😘
Vastag lila csikjaim voltak szülés után, most konkrétan egy darab nem látszik belőlük 😉
Én természetesen felszedtem pár kilót, de fél év sem kellett és visszanyertem az alakom.
Tény sokféle kenőcsöt testápolót is használtam terhesség alatt.
De én ezt magam miatt is tettem. Szerettem volna a tükörben ugyanazt látni akit terhesség előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!