Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összeköltözöm olyan férfival,akinek van saját háza,nagy telekkel,és kerttel,akkor onnantól kezdve nekem muszáj kimennem kapálni,és csinálni?
Szerinted hány egyedülálló férfinak van háza? És mindegyiknek jár hozzá egy ingyen cseléd?
Semmit nem kell tenned, az az övé.
Sőt én otthagynám és egye meg a kosz.
Igen volt akit otthagytam, állandóan a házáról beszélt hogy mennyi munka van rajta, lassan halad. Mesélt arról hogy majd milyen kutyát szeretne, milyen állatokat szeretne tartani. Én nem szerepeltem a terveiben. Házasságról szó sem esett. Lehettem volna egy bolond aki a két szép szeméért kiszolgálja, meg kiganézza az állatokat, de cserébe kb semmit nem nyújtott volna. Mehettem volna világgá az első vita után.
Nem tudom hány éves vagy de gondold végig mit szeretnél. Cseléd lenni vagy a társa valakinek az életében.
"Ki kell gazolni, kivágni amik nem kellenek, de ezeket ő sajnos nem tudja."
Hát, ez elég szomorú. Minek kertes házat, ha nem akar vele dolgozni. Mit gondolt, majd rendben tartja magát a kert?
Mondjuk nem ártott volna megismernetek egymást összeköltözés előtt...
Én sok rossz tapasztalatot szereztem életem során, de egyet jól megtanultam.
Én húzom meg a határokat, én engedek meg dolgokat a másiknak.
Ha én elkezdem kiszolgálni a férfit akkor ezt megtanulja és egy gazszálat nem fog arrébb tenni .
Ha én szerény vagyok, és látja rajtam hogy nincs önbizalmam, akkor nem fordít rám energiát. Nem lesz udvarlás, nem lesz se virág se csoki se vacsora.
Mi nők váltjuk ki a férfiakból a lustaságot és a passzivitást.
A legrondább ,leghülyébb nő, ha tele van önbizalommal és elvárásai vannak, akkor meg is kapja amit akar.
Aki meg szerénykedik annak nem fognak udvarolni,és aki szolgalelkű azt bizony ki is használják.
Mutasson fel valamit!
Mutassa meg hogy miért őt válasszam. Udvaroljon!
Ha nem akar akkor majd udvarol más.
Ha szereti a főztömet és szeret velem ágyban henteregni akkor nyújtson is valamit cserébe….
Te rendezgeted az ő házát? És miért? Ő, mint férfi mit adott?
Ez így egy nagy piros red flag. ⛔️
Eleve nem jönnék össze olyannal, akinek már saját háza van, és nem költöznék bele. Csak közösen vett, közös otthonba.
Plusz normális (azaz értelmiségi) férfinak eleve nem háza van, hanem városi lakása, és ha mégis háza, akkor azt a kertet rendben tartja, vagy van kertésze ha olyan gazdag.
Pontosan így.
Én sem mennék oda senkihez.
Hogy ő legyen a valaki?
Közösbe igen. De ott is lefektetve a szabályokat kinek mi a dolga . Ugyanis mi is dolgozunk 8 órát akárcsak a férfiak.
Közös otthon, közös munka. Nem az hogy az ő háza de az én feladatom.
De olyan nem is kéne aki hatalmas nagy gazt növeszt, hát milyen igénytelen lusta ember az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!