Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki születési deformitása miatt vagy a magány hihetetlen súlya miatt választott a saját neméből párt? Akik együtt élnek lehet, hogy csak barátok, de inkább azt állítják magukról, hogy szeretik egymást ?
Nem ismerek ilyet. De egyébként miből gondolod, hogy a saját nemedből könnyebben lehet párt találni? Van olyan ismerősöm, aki tényleg a saját neméhez vonzódik, de nekem úgy tűnik pont hogy nehezebb úgy párt találni. Nem is mindenki vállalja fel, stb stb.
Meg ha nem vonzódsz a saját nemed iránt, akkor az milyen kapcsolat lenne? A másik fél sem hiszem, hogy olyan párt szeretne, akin érzi hogy nem is szereti igazából.
Meleg férfiként írom,hogy sokkal nehezebb barátkozni,társat találni,de főleg párkapcsolatot alakítani.
Három kudarcos/egyuttélős/ kapcsolat után tapasztaltam.Semmi egyéb probléma nem volt,ami miatt saját nemem felé fordultam,hanem az,hogy a férfiakhoz vonzódom minden téren.
Jó lenne egy párkapcsolat,egyutt éléssel,de ez még akkor is sokkal nehezebb, mint a heteróknál,ha van lakás, rendezett a háttér.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!