Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A saját családja ismerheti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A saját családja ismerheti jobban, vagy a párja?

Figyelt kérdés

Nyilván bizonyos szempontból a családja ismeri őt a legjobban, de mikor külön költözik onnantól is?

Mert olyan szempontból hogy mit hogy csinál az otthonában meg milyen az illető együttélve nem ismerteti csak az aki vele lakik..

Egy példa hogy értem a kérdést:

Mondjuk míg a szüleivel élt, mindent megcsinált figyelt a környezetére, nem volt lusta.

De aztán mikor elkoltozott ebben sokat változott. Mondjuk emiatt szakítanak ( aminek nem volt előjele, a család se tudott rola h gondok lennének) és elmondja a volt párja anyjának h miért is lett vége..aki ezen meglepődik és nem akarja elhinni mert nem ilyen a lánya ( mert ugye ő ezt nem latta a lányától mig otthon lakott) de nem akarja elhinni az exnek..

2023. júl. 31. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
És te ki vagy ebben a történetben?
2023. júl. 31. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Túlgondolod. Ha szakítottatok, tök mindegy, ki mit gondol.

Egyébként meg senki nem egyformán viselkedik mindenkivel. Nekem például mentális beteg az anyám. Szerinte nyilván egy hárpia vagyok, mert ő aztán ki tudja hozni belőlem az állatot. (Nem beszélek vele, de ha véletlenül mégis.) Valószínűleg senki nem hinné el neki, mert sehol máshol még a hangomat se emelem fel soha. Mindenki úgy ismer, mint egy nyugodt, diplomatikus, vicces embert.

2023. júl. 31. 16:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem hogy ha két felnőtt embere szakít, akkor miért kell bárkinek is magyarázkodni hogy miért történt a szakítás?

Sem az anyjának, sem senki másnak nem kötelező megindokolni hogy miért szakított az adott két ember! Nem óvodásokról van szó hogy mások jóváhagyása kelljen ha valamelyik fél szakítani mer.

Teljesen mindegy hogy ki ismeri jobban a családja vagy aki vele élt.

Mindenkinek joga van szakítani, és még csak meg sem kellene indokolni a rokonoknak, barátoknak hogy miért történt a szakítás.

2023. júl. 31. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem minek ezen rugózni. A szakítás 2 emberre tartozik. Aztán majd otthon a saját családjának el lehet mondani mit miért, de ennyi. Nem kell magyarázkodni egymás családjának.
2023. júl. 31. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem a család jobban ismeri, mint a pasija pár hónap után. Amúgy ha xar a kapcsolat, depressziós lesz, és/vagy minden rá hárul egyedül, akkor persze, hogy nem lesz patika rend.

Aki emiatt szakít, az meg ne barátnőt, hanem bejárónőt keressen.

2023. júl. 31. 18:28
 6/10 A kérdező kommentje:
7eves kapcsolat
2023. júl. 31. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
6! 7év...Az ember 7 év alatt sokat változik. Millió inger éri. Tény hogy fiatalok voltunk de anno egyik exem egy full normális( az én gondolkodásmódom szerint) nő volt, majd 3 év múlva sokat változott,akkor jóban lett egy sunyi kis pióca lánnyal aki megbolondította. A barátnője egyedülálló volt és zavarta hogy exemnek vagyok én. Na de ez csak a példa volt.
2023. júl. 31. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem mindenki ismeri a családtagját igazán. Exem pl képes volt azt mondani, hogyha meghalnának a szülei, fel sem tűnne neki, mert annyira nem beszélget velük. Pedig még otthon élt. Az anyja szerelmes volt belé (mert nem tudott semmi mást felmutatni, még egy munkahelyet sem, csak a gyerekét), folyamatosan dicsérte, meg olyanokat mondott, ami nem is igaz rá. Én meg csak néztem, hogy mi a f. Meg mindig azt mondta rá mindenki, hogy ő milyen nyugodt. Hát nekem meg teli erőből megszorította a karom, mert szerinte bunkó voltam a mekis kasszással, illetve nem egyszer vert bele a falba ököllel, volt, hogy napi 2x is. Amikor szakítottunk, bár nem voltam ott, de elvileg szétb.aszta a szobáját, amikor hazaért. De ő nyugodt... Aztán a nagynénje próbálta velem elhitetni, hogy már új barátnője van, miközben pár nappal azelőtt meg nekem sírt, hogy senkit nem tud felszedni (igen ez elég gáz, hogy nekem írja :D).

Engem is amúgy a párom ismer a legjobban, mert neki mindent elmondok.

2023. aug. 1. 08:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igazából mi a kérdésed, és hogy segíthetünk?

Nem mindegy, ha vége?

Ott, akkor olyan volt, és ez vagy bejött vagy nem. Harmadik félnek semmi köze hozzá.

2023. aug. 1. 11:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor ez mindenki szemében inkább csak kifogás lesz. 7 évig nem volt gond, csak most hirtelen igen? A rendszeretet nem igazán változik az életünk során, őt is így ismerted meg, így êlsz vele 7 éve.

Nyugodtan mondhatod a családjának, hogy emiatt szakítottál. Valószínűleg az exed is fog állítani erről valamit, és az így látatlanban is hihetőbb.

2023. aug. 1. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!